Németh Szabolcs

The Witcher demó érkezik a megjelenés után

A CD Projekt akció-RPG-je már nagyon sok játékos számítógépes asztalán ott pihen, hiszen október 26-án hivatalosan is megjelent a The Witcher.

A fejlesztők úgy gondolták, hogy azoknak is meg szeretnék hozni a kedvüket a játékhoz, akik eddig nem szánták rá magukat, hogy néhány ropogós ezresért megvásárolják a játékot. Éppen ezért nemsokára egy kipróbálható verzióval kedveskednek majd. Természetesen a CD Projektnél a már felhasználóvá vált játékosokra is gondolnak: az első nagyobb javítócsomag már előkészületben van, és egy segédprogramot is fejlesztenek, amellyel mindenki megalkothatja saját történetét a The Witcherben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az akció-RPG nagyon jó értékelést kapott külföldön és itthon is, a mindig kritikus Gamespot például 8.5 pontot adott a 10-es skálán a CD Projekt játékára.

The Witcher

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szunyika #9
    aki érdeklődik a Witcher iránt, annak mindenképpen érdemes megnézni a magyar Witcher oldalt:

    www.witcher.hu
  • Indigo #8
    Ja, hogy 3d legyen! Akkor talán a helgét london. Ahogy hallottam annak is épp elég primitív a játékmenete :)
  • Indigo #7
    Akkor gagyi diabló vagy valami gagyi klónja kell neked. Abban nem kell gondolkodni sem, így biztosan nem fog fárasztani...
  • Zocsi #6
    Ez milyen jellegű rpg? Inkább a hack and slash kategória, mint régen a Severance vagy a Rune volt, vagy inkább a "beszélgetősebb ide-oda mászkálós küldetésmegoldós gondolkodós" fajta?
    Csak mert kőne már valami jó kis 3rd personos akció, ahol lehet tápolni a karit és szépen ki is van dolgozva a harcrendszer, tárgykészlet... miegymás. Engem személy szerint a Gothic pl. fárasztott a maga viszonylag vontatott játékmenetével.
  • gyuri12 #5
    és az általad felsorolt játékokból csak az obli volt jó( a gothic egy bugos,optimizálatlan valami volt, a two worlds pedig egy szenny,merénylet a játékosok ellen)
  • csgj #4
    Tucatnudli?? Mintha azt akarnád kifejezni, hogy egy halom ilyen játék van. Hát a nagy fenéket! Ritka az ilyen rpg... Volt nemrég Gothic 3, Oblivion és Two Worlds ebben a kategóriában. Ennyi. (Amúgy nekem bejön a game :D)
  • Szaruman #3
    Ennél sötétebb képeket nem lehetett találni? 4 képben 3mon semmi sem látszik a játékból...
  • opeca #2
    Itt is csak azt tudom írni, amit máshol is. Ez a játék nekem az év csalódása. Egy tucatnudli.
    Pedig azt hittem jó lesz, de nagyot tévedtem.
  • gyuri12 #1
    nagyon jó játék lett:)
    egyedül a hardwireden húzták le,de az ottani cikkíró egy debil hulye kocsog,szebben nem lehet mondani