Németh Szabolcs

Hard to be God - ördög vagy angyal

Egyik korábbi írásunkban már bővebben beszámoltunk az Akella akció-RPG-ről, ám ma újabb információk láttak napvilágot.

A számos friss tudás mellé néhány képet is mellékeltek a fejlesztők, hogy azért valamilyen fogalmunk legyen, hogy hol is tart a 2008 januárjában megjelenő Hard to be God fejlesztése. A megjelenési dátumból kifolyólag a srácok biztosan elcsúsztak, ugyanis néhány hónapja még karácsony előtti megjelenésről prédikáltak nekünk.

A Hard to be God egy középkori, anarchista városban, Arcanarban játszódik. A lakók között egy magasan képzett diplomáciai, és harci érzékkel is megáldott kém settenkedik (mi). A halandó számára még nem is létező fegyverzettel felszerelkezve figyeli a város utcáit, a négy fal között történő eseményeket, hogy az anarchista világ gondjainak utánajárva megoldja azokat. Mindeközben végig ügyelnie kell arra, hogy ne "ismerjék" fel, hiszen különleges képességei révén hamar az ördögöt látnák benne.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nem lineáris játékmenet, összesen négy különböző végszó, innovatív, és rendkívül komplex, mégis egyszerűen kezelhető harcrendszer, több mint kétszáz fegyver. Dinamikus napszak váltakozás, NPC-k sokasága vár ránk, ha 2008 januárjában levesszük a polcról a Hard to be God-ot.

Akella

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #6
    Hát de jácottam a demo-val és nem érzem, hogy erős gép kell hozzá.
  • Spectrum #5
    Hát abban tényleg durvább van.. Nem véletlenül ajánlott alá a c2d. Ehhez nem hiszem, hogy kell annyi, bár nem ronda..:)
  • Librarian #4
    Ööö... szerintem abban durvább motor van. De ismétlem, nagyon nem értek hozzá. :)p
  • ffxi #3
    olyan lesz mint a Clive Backer's Jericho-ja? Mármint az is ilyen motor?
  • n0k0m #2
    En is hasonlot akartam irni, hogy majd jon a leszolas, hogy milyen grafika ez. Amugy szerintem teljesen kellemes grafika, de legyen normalisan optimalizalva.
    Persze a jatekmenet lesz a kérdéses.
  • Librarian #1
    Grafika alapján az Overlord motorját használja. (Nem tudom milyen, nem értek hozzá, majd aki tudja megírja). Hangulat és játékélmény, az a lényeg, bár biztos jönnek majd a "Micsodagrafikaez2008-railyetszégyen!!!" típusú kommentek...
    Majd kipróbáljuk.