Németh Szabolcs

Háborús állapotok a JoWoodnál

A kiadóval azonnali hatállyal megszüntette a szerződését a gEasy Development, mivel a munkáltató ismét idő előtti megjelentetésre kötelezte a fejlesztőket.

A gEasy Development dolgozott a Söldneren, amely hatalmas bukás lett, mivel a JoWood nyomásásra a programozók egy félkész terméket dobtak a piacra. Pedig a Söldner hatalmas siker lehetett volna, ha hagyják a fejlesztőket nyugodtan dolgozni. A nem éppen udvarias gesztus ellenére a gEasy nekilátott a Söldner 2 megformálásba is, ám tegnap robbant a bomba, és a cég bejelentette, hogy egy tollvonást sem hajlandóak többé a JoWoodnál megejteni.

"Nagyon sajnáljuk, hogy erre a lépésre kellett elszánnunk magunkat, de a körülmények nem hagytak más választást nekünk. Azonnali hatállyal felbontjuk a szerződést a JoWooddal, és ez azt is jelenti, hogy a Söldner 2-t nem tudjuk befejezni nektek."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Söldner bukása mögött egyértelműen a sietség állt, ugyanis egy komplett hibahalmazt kaptunk kézhez megjelenésekor. A szörnyű a történetben az, hogy a játékban hatalmas potenciál volt, és ha bejön, akkor most sokan nem legyintenének a kezükkel, hogy nem veszít sokat a játékos társadalom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #7
    pokoli szomszéd rulz
  • Indigo #6
    Attól függ, mit értesz "újabban" alatt... Azért a Guild 2 nem egy rossz darab (annak aki szereti ezt a műfajt).
  • Tomalak #5
    JoWoodnál ez fokozottan igaz, azért egy ubi játékka lehet játszani egy ea val is de pl a söldner... meg még én ujabban jó jowoodos játékot nem láttam.
  • Wittgen #4
    Ez több kiadóról is elmondható, hogy tojank a progarmok tökéletesítésére.
  • M0RN1NGST4R #3
    jowood-nál jelent meg valaha olyan program, ami nem egy trehány igénytelen tákolmány volt? Mert mostanában csak ilyen játékok jutnak róluk eszembe.
  • Petko #2
    nem teljesen korrekt a cikk
    az eredeti Söldnert a Wings Simulation fejlesztő studió csinálta... miután azt teljesen feloszlatták, egy mod csapatnak adták oda a további patchelésre.. és ők alakították meg a gEasy céget ami utánna hivatalosan is elkezdte a Söldner 2-t
  • bugger #1
    Miért is jut eszembe a Gothic sorozat...