Németh Szabolcs

Shadowgrounds Survivor - ez nem RTL Klub produkció

A Frozenbyte úgy gondolta, hogy a Shadowgrunds "sikere" elegendő indok arra, hogy elkészítsék a folytatást, a Shadowgrounds Survivor-t.

Az RPG jellegű programban három karaktert irányíthatunk, akik a világot elözönlő idegenekkel veszik fel a harcot. Egy maroknyi reménysugár, ezt jelenti ez a három hős az emberiség számára. Saját fegyverek, egyedi képességek jellemzi mindhármukat, így ki-ki más-más eszközzel veszi fel a versenyt az idegenekkel. Az erősen akció orientált programban az úgynevezett Survival-módban igazi akciójátékokat megszégyenítő pillanatokban lehet részünk. A játék eme fázisában mindössze egy feladatunk van, túlélni a hordákban érkező földönkívüliek támadását.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők a hírek szerint nagyon komoly editort is mellékelnek majd, amivel a ráérő modderek szinte bármit megvalósíthatnak a játék keretein belül, amely valamikor ősszel kerül a boltokba.

Shadowgrounds Survivor

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    azért írta h nem az RTL klub mert annak volt Survivor c. műsora (hé, hahó...)
  • Loverman #2
    na vagy ez lopta az ötletet a Phobia-ról vagy fordítva..
  • psishock #1
    Igen, én is várom már az őszi játék-rusht ^_^, és kíváncsi vagyok mi marad meg belőlük. Tavalyról is ugye elég sokmindend dobtak át idénde. Az alienshooter és a shadowgrounds tipusú játékokat mindíg is szeretni fogom, kár, hogy nincs nagy elismerés számukra a piacon, ami esetleg egy ilyen világú akció-RPGt tárhatna elénk a későbbiekben. Még 1-2 dolgot azért hozzáfûznék a cikkhez, itt csak RPG elemek vannak, de RPG "jelleg" nem sok (én is látom, hogy mit írnak a főoldalon magukról, de ezt nem magára a játékra értik, mint mondják a fegyvereket tudod upgradelni a begyüjtött pénzből ami különböző extrákat kölcsönöz nekik a későbbiekben, esetleg pár speciális, karaktertől függő támadást tudsz véghezvinni). Tipikusan akció játék (a legjobbik fajtából, mint mondtam nagyon szeretem), de semmi questek, nagy barangolások, választható párbeszéd ami esetleg behatással is van a történetre, komplex karakter szintfejlődés, meg hasonlók. Az egy dolog, hogy vannak lineáris párbeszédek, de ezzel ma már szinte minden játékot fûszereznek. Az első rész egy kicsit bugos volt, de attól még nagyon hangulatos. Mekkora poén volt már berontani egy alienektől hemzsegő, de még mûködő diszkóba egy minigunnal, rácsapni az egérre és csak tartani a bal gombját, közben persze átélni az audió-vizuális orgazmust amit másodpercenként többtucat kilövelt hegyezett ólomdarab és az idegeneg húsának, vérének az interakciójá hallatott, láttatott magáról ^_^. Reméljük itt is sok örömet szereznek majd nekünk, sőt a hallottakból és a látottakból itélve amit eddig meséltek a SG2 fejlesztéséről, szépen ráfeküdtek a dolgokra, úgyhogy biztosra vehetjük az élvezetet.
    A másik dolog meg, hogyan lehet a szerencsétlen komerc RTL klubot a játéktársadalomba keverni? O_o, teljesen külön világ szerintem a 2. Nekem direkt irritáló, olyan mintha azzal jönék, hogy ezt sem Havas és a médiacsapattagok fejleszetgették -_-. Ha lehet kérlek kevésebb brutális (pl hazai tv csatornákkal való ijesztgetés jellegû) cikkcímet a későbbiekben ^_^.