Németh Szabolcs

Megrendült a Codemasters Colin McRae tragédiája hallatán

Miután hivatalosan is megerősítették, hogy az azonosítás során sajnos valóban a rali világbajnok maradványaira találtak rá, a Codemasters közleményben fejezte ki mély megrendülését a történtekkel kapcsolatban.

A fejlesztőcég és Colin McRae kapcsolatát nem kell túlragoznunk, hiszen aki nem ismeri a rali istenség nevével fémjelzett sorozatot, az az elmúlt tíz évet a Holdon töltötte. Colin McRae, fia, és barátjának halála komoly veszteség az autósportnak, az emberiségnek, és magának a Codemastersnek is.

Klikk ide!

"Hihetetlen, hogy már nincs közöttünk. Még most sem fogtuk fel azt, ami történt, és Colin fiának és barátjának halála tovább növeli a tragédia súlyát. A gondolataink folyamatosan az őket túlélőkre összpontosulnak, hiszen nekik most a legnehezebb. Colin McRae több mint tíz évig aktívan vett részt a nevét viselő autószimulátor fejlesztésben. Mindig is szívügyének tekintette, hogy a számítógépre átültetett rali maximálisan megfeleljen az általa tapasztaltaknak. Az ő inspirációja, szakmai tudása, és az autósport iránti elkötelezettsége mindegyik Colin-részen látszik. Colin McRae elvesztése hihetetlen veszteség, de egyúttal nagyon büszkék vagyunk, hogy ha csak pillanatokig is, de részese lehettünk ennek a különleges ember életének. Colin McRae-re a Codemasters összes dolgozója nagy tisztelettel tekint."

Colin McRae

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • iloz07 #19
    Repülőgép műszerész és szerelő vagyok, és pilótának készülök, ha valami nem tiszta, akkor velem vitatkozzatok, megmondom kinek van igaza!:)

    MOK forever!:)
  • Indigo #18
    Ha gondolod, teljes melbedobással feszülj neki egy 13 évesnek... Mutasd meg neki, mit tud a nagy repüléstechnikai szagértő...
  • Molnibalage #17
    Az autorotációról itt még nem hallott senki????
  • dez #16
    Ez nem az ellenkezője, hanem egy másik dimenziója a kérdésnek.
  • dez #15
    Kivéve ugye, ha fogja magát, és felrobban, mint esetünkben. Amúgy ilyenről még nem is hallottam, ti?
  • Molnibalage #14
    Kisfiam most akkora baromságot írtál, hogy ehaj. Kifejtsem bővebben?
  • Balumann #13
    Én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy a helikopterek vezetése sokkal bonyolultabb, nehezebb, és veszélyesebb mint egy repülőé (nem a nagy utasszállítóénál).

    R.I.P.
  • TDaniel #12
    Rest In Peace...

    Sohasem felejtünk el Colin McRae (1968-2007)
  • Gyurk #11
    zOMG: Nem mondasz baromságot ez tényleg így van, de talán én a 25 métert keveslem, de lehet hogy elég. Amúgy Rest In Peace.
  • drizzt1666 #10
    nyugodjék békében