19
  • iloz07
    Repülőgép műszerész és szerelő vagyok, és pilótának készülök, ha valami nem tiszta, akkor velem vitatkozzatok, megmondom kinek van igaza!:)

MOK forever!:)
  • Indigo
    Ha gondolod, teljes melbedobással feszülj neki egy 13 évesnek... Mutasd meg neki, mit tud a nagy repüléstechnikai szagértő...
  • Molnibalage
    Az autorotációról itt még nem hallott senki????
  • dez
    Ez nem az ellenkezője, hanem egy másik dimenziója a kérdésnek.
  • dez
    Kivéve ugye, ha fogja magát, és felrobban, mint esetünkben. Amúgy ilyenről még nem is hallottam, ti?
  • Molnibalage
    Kisfiam most akkora baromságot írtál, hogy ehaj. Kifejtsem bővebben?
  • Balumann
    Én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy a helikopterek vezetése sokkal bonyolultabb, nehezebb, és veszélyesebb mint egy repülőé (nem a nagy utasszállítóénál).

R.I.P.
  • TDaniel
    Rest In Peace...

Sohasem felejtünk el Colin McRae (1968-2007)
  • Gyurk
    zOMG: Nem mondasz baromságot ez tényleg így van, de talán én a 25 métert keveslem, de lehet hogy elég. Amúgy Rest In Peace.
  • drizzt1666
    nyugodjék békében
  • zOMG
    a hír sajnálatos... nyugodjék békében
    de a repülövel te elnem vitorlázgatsz elméletileg a helikopterba van nagyobb esélyed túlélni ha leáll a motor mert a rotornál ott az autórotáció egy bizonyos magasság felett amivel már lelehet tenni a gépet viszont ehhez kell némi magasság 25 méter felett ha jólemlékszem de nem akarok hülyeséget mondani
  • Szefmester
    ha egy helikopter zuhan az sem kő.. egy bizonyos magasságig nincs vele gond..
  • Inquisitor
    Colin McRae-nak (és a többi áldozatnak is!) RIP.
    Ellenben pár nappal halála elött volt olyan pletyi, hogy a köv. generációs Codemaster rally stuffok már nem a nevével jönnek ki. Lehet a halála miatt még is?
  • Kindred Blades
    Azért örömmel látom, hogy a nagy megrendülés közepette maradt idejük a termék magasztalására is.
    McRae-t én csak a munkássága alapján ismertem, ott viszont valóban a legjobbak egyike volt. Szomorú, hogy véget kellett érnie.
  • Brainpumper
    Ha egy repülő tönkremegy még mindig lehet vitorlázgatva ügyeskedni, több esély van túlélni. Ha egy helikopter megy tönkre... zuhan mint a kő :((

R.I.P.
  • gyuri12
    R.I.P.

és még hogy a legbiztonságosabb módja az utazásnak a repülés...
  • Petter Szajmon
    Örökké emlékezetes marad az agressziv vezetési stilusárol amiért köztük én is megkedveltem. R.I.P.
  • czky
    Hát igen. Ez nagy tragédia! Nyugodjon Békében!
  • wolruf
    Nemrég Richard Burns és most Ő is... R.I.P.