19
-
iloz07 #19 Repülőgép műszerész és szerelő vagyok, és pilótának készülök, ha valami nem tiszta, akkor velem vitatkozzatok, megmondom kinek van igaza!:)
MOK forever!:) -
Indigo #18 Ha gondolod, teljes melbedobással feszülj neki egy 13 évesnek... Mutasd meg neki, mit tud a nagy repüléstechnikai szagértő... -
#17 Az autorotációról itt még nem hallott senki???? -
dez #16 Ez nem az ellenkezője, hanem egy másik dimenziója a kérdésnek. -
dez #15 Kivéve ugye, ha fogja magát, és felrobban, mint esetünkben. Amúgy ilyenről még nem is hallottam, ti? -
#14 Kisfiam most akkora baromságot írtál, hogy ehaj. Kifejtsem bővebben? -
#13 Én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy a helikopterek vezetése sokkal bonyolultabb, nehezebb, és veszélyesebb mint egy repülőé (nem a nagy utasszállítóénál).
R.I.P. -
TDaniel #12 Rest In Peace...
Sohasem felejtünk el Colin McRae (1968-2007) -
Gyurk #11 zOMG: Nem mondasz baromságot ez tényleg így van, de talán én a 25 métert keveslem, de lehet hogy elég. Amúgy Rest In Peace. -
#10 nyugodjék békében -
zOMG #9 a hír sajnálatos... nyugodjék békében
de a repülövel te elnem vitorlázgatsz elméletileg a helikopterba van nagyobb esélyed túlélni ha leáll a motor mert a rotornál ott az autórotáció egy bizonyos magasság felett amivel már lelehet tenni a gépet viszont ehhez kell némi magasság 25 méter felett ha jólemlékszem de nem akarok hülyeséget mondani -
Szefmester #8 ha egy helikopter zuhan az sem kő.. egy bizonyos magasságig nincs vele gond.. -
Inquisitor #7 Colin McRae-nak (és a többi áldozatnak is!) RIP.
Ellenben pár nappal halála elött volt olyan pletyi, hogy a köv. generációs Codemaster rally stuffok már nem a nevével jönnek ki. Lehet a halála miatt még is? -
Kindred Blades #6 Azért örömmel látom, hogy a nagy megrendülés közepette maradt idejük a termék magasztalására is.
McRae-t én csak a munkássága alapján ismertem, ott viszont valóban a legjobbak egyike volt. Szomorú, hogy véget kellett érnie. -
Brainpumper #5 Ha egy repülő tönkremegy még mindig lehet vitorlázgatva ügyeskedni, több esély van túlélni. Ha egy helikopter megy tönkre... zuhan mint a kő :((
R.I.P. -
gyuri12 #4 R.I.P.
és még hogy a legbiztonságosabb módja az utazásnak a repülés... -
#3 Örökké emlékezetes marad az agressziv vezetési stilusárol amiért köztük én is megkedveltem. R.I.P. -
#2 Hát igen. Ez nagy tragédia! Nyugodjon Békében! -
wolruf #1 Nemrég Richard Burns és most Ő is... R.I.P.