Látványos jelenetet kapott a Forza Horizon 5

Kétségtelen, hogy a Forza Horizon 5 az Xbox idei legimpozánsabb címe, melyet a Kölnben bemutatott játékmenet trailer csak alátámaszt.

A kölni Microsoft rendezvény ékköve volt a Forza Horizon 5, mely több trailert is kapott. Az elsőben a borítókon szereplő autókat tekinthetjük meg. A másodikban 8 perces jelenetet láthatunk az egészen impozáns játékmenetből. Az autók megjelenése a pályákon tiszta Halálos iramban. Végül pedig a Forza Horizon 5 stílusú Xbox kontrollert is megtekinthetjük.

A játék ezúttal Mexikó tájain indítja útjára a versenyeket, melyek között lesznek egészen új ötletek is. Az Expedition móddal például szabadon autókázhatunk és fedezhetjük fel a területet. A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg és már első naptól fogva elérhető lesz a Game Passban is. Jövőre pedig jön valószínű a Forza Motorsport új epizódja is, melyen a Turn10 dolgozik gőzerővel, jelen pillanatban is.Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caprine #2
    Egyre szebb de valahogy egyre gagyibb, mint az nfs széria. Az amg one jól néz ki, persze csak 1,6 literes a valódi model.
  • professional #1
    Fizika mint kb a Halálos Iramban 9ben...