Németh Szabolcs

Race Driver One - támad a Codemasters

Az elmúlt néhány hét a Pro Street jegyében telt, ám a háttérben a Colin Mcrae: Dirt után egy az Electronic Arts játékához nagyon hasonlító programon munkálkodik a Codemasters.

Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A tengerentúlon hatalmas metropoliszok utcáin száguldozva, az öreg kontinensen hivatalos pályákon (pl.: Nürburgring) körözve, míg Japánban izgalmas drift versenyeken farolgatva bizonyíthatjuk be, hogy mi vagyunk a világmindenség legjobb sofőrje. Természetesen a diadalokkal szerzett pénzek nem folynak ki kezeink közül, hanem a több száz tuning lehetőség közül válogatva, technikailag is ellenfeleink fölé nőhetünk.

A Codemasters a Toca és a Colin sorozat után ismét új dologba vágta a fejszéjét. 2008 közepén azt is megtudhatjuk, hogy sikeres volt-e a váltás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zolo #12
    Tetszik,tetszik , de tuti kihagyják az osztott képernyős módot Nagyon szeretem , de Race Driver 3 óta nem volt igazán játék , amiben lett volna Pcn :((((
  • TunerX #11
    Szerintem képekből nézve sincs sok köze az NFS-ekhez, inkább GTR utcán :D
  • TunerX #10
    Azt is nézd hogy a Flatout milyen játék...az nem éppen a grafikára megy...viszont abban egyetértek hogy nemsok olyan játék van, ami megüti az FO törésmodelljének színvonalát.
  • DagadtNinja #9
    A DIRT-tol azert nem voltam elajulva. Neha rettenetes szaggatasokat tudott produkalni, (X360) vele szemben a Flatout UC tobb repkedo darabbal, tobb effektel, tobb autoval nem szaggatott. Rafer arra a NEON motorra nemi finomitgatas.
  • Shan #8
    Vagy feljavítani...reméljük
  • Sanyix #7
    De egy kapkodós silány minőséget produkáló cég (EA) valószínűleg silány minőségű játékát akarja lemásolni.
  • kuci06 #6
    only-konzol? :S
  • AdaKiller #5
    egyetértek
  • Shan #4
    A kódmastersz az utóbbi időkben Kolin 2-5-ig elég silány vackokat gyártott, most remélem kezdenek észbe kapni, és minőséget gyártani. A helyzet már alakul, lásd KolinDört, de sztem az irányításon még dolgozhattak volna. Remélem a Ván-ban finomítják a dolgot, és akkor szuper lesz...
  • Skeez #3
    Ha a fizzikájját is eltalálják, akkor érdemes lesz konzolt venni.