12
  • zolo
    Tetszik,tetszik , de tuti kihagyják az osztott képernyős módot Nagyon szeretem , de Race Driver 3 óta nem volt igazán játék , amiben lett volna Pcn :((((
  • TunerX
    Szerintem képekből nézve sincs sok köze az NFS-ekhez, inkább GTR utcán :D
  • TunerX
    Azt is nézd hogy a Flatout milyen játék...az nem éppen a grafikára megy...viszont abban egyetértek hogy nemsok olyan játék van, ami megüti az FO törésmodelljének színvonalát.
  • DagadtNinja
    A DIRT-tol azert nem voltam elajulva. Neha rettenetes szaggatasokat tudott produkalni, (X360) vele szemben a Flatout UC tobb repkedo darabbal, tobb effektel, tobb autoval nem szaggatott. Rafer arra a NEON motorra nemi finomitgatas.
  • Shan
    Vagy feljavítani...reméljük
  • Sanyix
    De egy kapkodós silány minőséget produkáló cég (EA) valószínűleg silány minőségű játékát akarja lemásolni.
  • kuci06
    only-konzol? :S
  • AdaKiller
    egyetértek
  • Shan
    A kódmastersz az utóbbi időkben Kolin 2-5-ig elég silány vackokat gyártott, most remélem kezdenek észbe kapni, és minőséget gyártani. A helyzet már alakul, lásd KolinDört, de sztem az irányításon még dolgozhattak volna. Remélem a Ván-ban finomítják a dolgot, és akkor szuper lesz...
  • Skeez
    Ha a fizzikájját is eltalálják, akkor érdemes lesz konzolt venni.
  • Celeborn
    Valóban. A képek enyhén nem gyengék... És a leírtak is jól hangzanak. Azt hiszem érdekelni fog.
  • xido
    A képek finoman beindítják a nyáltermelést..a Codemasters meg nem olyan kapkodós és silány minőségeket produkáló cég:))