12
-
#12 Tetszik,tetszik , de tuti kihagyják az osztott képernyős módot Nagyon szeretem , de Race Driver 3 óta nem volt igazán játék , amiben lett volna Pcn :(((( -
TunerX #11 Szerintem képekből nézve sincs sok köze az NFS-ekhez, inkább GTR utcán :D -
TunerX #10 Azt is nézd hogy a Flatout milyen játék...az nem éppen a grafikára megy...viszont abban egyetértek hogy nemsok olyan játék van, ami megüti az FO törésmodelljének színvonalát. -
DagadtNinja #9 A DIRT-tol azert nem voltam elajulva. Neha rettenetes szaggatasokat tudott produkalni, (X360) vele szemben a Flatout UC tobb repkedo darabbal, tobb effektel, tobb autoval nem szaggatott. Rafer arra a NEON motorra nemi finomitgatas. -
#8 Vagy feljavítani...reméljük -
#7 De egy kapkodós silány minőséget produkáló cég (EA) valószínűleg silány minőségű játékát akarja lemásolni. -
#6 only-konzol? :S -
#5 egyetértek -
#4 A kódmastersz az utóbbi időkben Kolin 2-5-ig elég silány vackokat gyártott, most remélem kezdenek észbe kapni, és minőséget gyártani. A helyzet már alakul, lásd KolinDört, de sztem az irányításon még dolgozhattak volna. Remélem a Ván-ban finomítják a dolgot, és akkor szuper lesz... -
Skeez #3 Ha a fizzikájját is eltalálják, akkor érdemes lesz konzolt venni. -
Celeborn #2 Valóban. A képek enyhén nem gyengék... És a leírtak is jól hangzanak. Azt hiszem érdekelni fog. -
xido #1 A képek finoman beindítják a nyáltermelést..a Codemasters meg nem olyan kapkodós és silány minőségeket produkáló cég:))