Németh Szabolcs

BMW M3 Challenge a 10tacle-től

Jack Keane a GTR 2 fejlesztésében is szerepet vállaló szimulátor specialista sajtóközleményben árulta el, hogy a BMW-vel közösen a szeptemberi hónapban egy ingyenes szimulátorral lepik meg a játékosokat.

Természetesen nem szabad adakozásra gondolni, hiszen a londoni székhelyű fejlesztőcég súlyos eurómilliókat kasszíroz azért, hogy elkészíti a BMW M3 Challenge-t, amely a bajorok 420 lóerős szörnyetegét hivatott népszerűsíteni. A fejlesztést további neves vállalatok is segítik, így nem véletlenül a Castrol és az Intel is plakátokon vigyorog majd vissza ránk a játékban. A hozzánk eljuttatott közleményből az is kiderült, hogy a 10tacle egy másik, igen ismert vállalattal is egyezséget kötött, amely nem sajnál nyolc számjegyű összeget áldozni a játékká formált reklámért.

Klikk ide!

Pontosan nem tudni, hogy a BMW M3 Challenge mikor érkezik, de ismerve a 10tacle precizitását, ha ők azt mondják, hogy szeptemberben már játszhatunk a programmal, akkor szeptember 30-ig mindenkinek eljut a gépére a szimulátor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Antiga #17
    csináljunk SG^ klubbot? Mint SG.hu ?? nanana?
  • MaSzKa #16
    ja

    itt az sg.hu-n van topicja
  • nyuny01 #15
    Jah valamit kikéne találni mert ez igy nem jó!
  • lacica #14
    Tegnap 1 u olyan színű géppel faszoskodott v.mi kis bzi,és engem is DQ!!Igy szr az egész!Kéne vmi klubot csinálni,aki normálisan akarja játszani!!Nem???
  • MaSzKa #13
    inkább a zúzús megy
  • vandyke #12
    Ez a Jack Keane ugyanaz a "személy", aki a Jack Keane nevű, szintén 10tacle által forgalmazott kalandjáték főhőse? Kicsit furcsa :))) Nem lehet, hogy Németh Szabolcs valamit elnézett? Ami már nem az első...Kicsit utána jártam és a GTR2 fejlesztői között nem nagyon találtam ilyen nevet. Vagy Jack csak hátulról osztotta az észt?
  • dzsiii #11
    ki jön jatszani??? marha jo lett sztem! kiprobaltam online is de sok a lökdösödö féket nem használo gyökér sajnos, es nem versenyeznek csak kilöknek aztán mennek tovább. tisztelet a kivételnek, van aki tisztán játszik.
  • MaSzKa #10
    2pálya van benne
    346mb

    a BMW-s video az elején 154Mb-ot foglal el a játékból
  • MaSzKa #9
    fasza kipróbáltam
    törik az autó és olyan szimulátoros :-)

    köszönjük ezt a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MaSzKa #8
    BMW M-Power
    örülök az ingyen játéknak