BMW M3 Challenge a 10tacle-től

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antiga
csináljunk SG^ klubbot? Mint SG.hu ?? nanana?

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

MaSzKa
ja

itt az sg.hu-n van topicja

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nyuny01
Jah valamit kikéne találni mert ez igy nem jó!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lacica
Tegnap 1 u olyan színû géppel faszoskodott v.mi kis bzi,és engem is DQ!!Igy szr az egész!Kéne vmi klubot csinálni,aki normálisan akarja játszani!!Nem???

MaSzKa
inkább a zúzús megy

vandyke
Ez a Jack Keane ugyanaz a "személy", aki a Jack Keane nevû, szintén 10tacle által forgalmazott kalandjáték fõhõse? Kicsit furcsa 😊)) Nem lehet, hogy Németh Szabolcs valamit elnézett? Ami már nem az elsõ...Kicsit utána jártam és a GTR2 fejlesztõi között nem nagyon találtam ilyen nevet. Vagy Jack csak hátulról osztotta az észt?

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

ki jön jatszani??? marha jo lett sztem! kiprobaltam online is de sok a lökdösödö féket nem használo gyökér sajnos, es nem versenyeznek csak kilöknek aztán mennek tovább. tisztelet a kivételnek, van aki tisztán játszik.

TDU: dzsiii

MaSzKa
2pálya van benne
346mb

a BMW-s video az elején 154Mb-ot foglal el a játékból

MaSzKa
fasza kipróbáltam
törik az autó és olyan szimulátoros :-)

köszönjük ezt a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaSzKa
BMW M-Power
örülök az ingyen játéknak

köszi!<#worship>

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

lacica
Na mit szóltok???

Mibe, hogy nem fog törni. XD

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

ha a kocsit szeretnék bemutatni a játékkal akkor félõ, hogy itt-ott kicsit javítanak a tulajdonságain de mégsem hiszem hogy arcade szimulátor készülne...
Remelem ez is rendes szimulator lesz, es nem mennek el arcade iranyba...
Minden esetre biztato hir 😊