Németh Szabolcs

Silverfall kiegészítő közeleg

Annak ellenére, hogy a Silverfall nem aratott osztatlan sikert, a fejlesztők mégis úgy döntöttek, hogy a PSP portolás után folytatják a játékot.

Az akció-RPG-k március 9-én tovább gazdagodtak, ám néhány perc játék után kiderült, hogy a Flashpoint alkotása nem üti meg az elvárható szintet. A fejlesztők viszont a negatív hangok mellett is úgy gondolják, hogy a kiegészítőnek helye van a piacon. Új grafikai motorral, két új fajjal, ötven felszereléssel, húsz térképpel, és egy optimalizált többjátékos móddal érkezik hozzánk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztés nagyon korai stádiumban van, ezért a Monte Cristo kiadásában készülő programnak még nevet sem adott a Flashpoint.

Silverfall

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spydee #3
    várjuk szeretettel, én rajongója vagyok. Az elején nekem sem tetszett, de tovább játszva megszerettem.
  • Librarian #2
    Szerintem büntetni kéne azt, aki egyöntetű vélemény szerint szar játékot/filmet(stb) gyárt. Pénzre, vagy (Uwe Boll esetében mindenképpen!) életfogytig tartó közmunkára.
  • psishock #1
    élettelen játék volt az oroginális is első ránézésre, a hud meg egyenesen szörnyû. A cartoon-os grafika nincs éppen ínyemre, de ha élvezetesebbre lett volna gyúrva a játék akkor lenyeltem volna. Helye van a kiegészítőnek a piacon a készítők szerint? Sure, ezt ők érzik, mennyire van pénzük és idejük foglalkozni ezzel a projectel. Uwe Boll is ontja a csodákat magából, mert szerinte jó az amit csinál, és amúgy is, kit zavar mit mondanak mások ha eccer élvezik amit és amikor csinálják?