Németh Szabolcs

Bejelentették az Armed Assault 2-t

A Games Convention-on a Bohemia Interactive meglepő bejelentést tett. Alig száradt meg a tinta a kiegészítő tervein, máris fejlesztik a második részt.

A kiegészítőre váróknak nem kell félniük, a folytatás nem befolyásolja az add-on megjelenését, hiszen más-más csapat dolgozik a két címen. Az Armed Assault 2-ben egy amerikai tengerészgyalogost alakítunk akit egy fantázia szülte szovjet államba, Chernaris-ba vezényelnek, hogy néhány véres akció segítségével jobb belátásra bírja az ottaniakat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A 2009-ben játszódó akciójátékról egyelőre több információt nem kaptunk, így arról sincs még sejtésünk, hogy mikor jelenik meg majd.

Armed Assault 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny85 #33
    hy kijátszottam már 1-2 akció gamet de ennek az írányítása életveszélyes,valaki rájött hogy kell eldobni 1 gránátott az írjon.thx
  • tttttom #32
    Régen én is nyomtam Cod-ot,CS-t, de aztán nekem elegem lett azokból az árkádokból, mert keményen unalmasak voltak azok meg eléggé un-realisztikusak. :D

    Bf-2ni is szoktam utána kiprobáltam ezt a játékot. :)

    Elsőre én is lámáztam, de megszoktam az irányítást.Sztem ez kurva jó játék ezaz ArmA. :D

    Csak egy hibája van azok a kurva botok néha tudnak idegesíteni, hogy amikor meglapulok a fűbe a bot benéz az út közepéről oszt a fű közt engem 100%-ig becéloz oszt 4-5 lövés HEDCSÁT...pedig keményen álca alatt voltam.
  • Raptor 2 #31
    Már megin egy nyomorék árkádláma... pff. de már hozzászoktam... Tudod mit? Ha el tudsz irányítani egyedül egy tankot, akkor veszek neked egyet, megígérem :)

    Szegény kisfijút lelőtték, és ezért kiverte a hisztit, hogy mi az hogy nemjelzik az életét? Hisz egy kövéstől le kellett volna hogy csökkenjen a 100 élet 99 életre... pfff minek írsz ide, itt mindenki csak szídni fog, semmi értelme, mert ha hülye fasz vagy a szimulátorohoz, úgyis maradsz a kvészknél, vagy a kodnál... nyomimen
  • tpM #30
    4éves játék... akkormeg ott az OFP 6évesen...
  • r4pid #29
    www.pcgames.de - soldner: 73% 52% (4 éves játék, azóta majdhogynem megújult)
    - arma: 78% 47%

    Te erre mondod azt h 60% v az alatt? ember előbb olvassál már utána mielőtt hülyeségeket írsz... A bugokról meg annyit h minden játékban van bug, soldnerben is elég sok volt az elején, most szinte már nincsen... gondolom armaban is hasonló...
  • r4pid #28
    Mármint nem az h ki a hülye ^^
  • r4pid #27
    Hehe ez csak nézőpont kérdése ;)
  • Indigo #26
    A különbség az, hogy a többiek egy szar játékról mondják, hogy szar, te meg egy jó játékról mondod hogy szar...

    Ezek után megmondom neked: te vagy a hülye... :)
  • koschwarz #25
    nem próbálok ki olyan játékot, amire az összes nyomtatott és internetes szaksajtó 60% vagy 6 pontot ad 10-ből...mert az a lúzerség, amikor tömkelegével vannak alapból jobb játékok is.
  • r4pid #24
    Na látod... ez a különbség köztünk... te 1 kaki videó után mondasz véleményt, én meg azután miután kipróbáltam -.-"

    Ezek után nem tudom ki a nagyobb hülye....