33
-
johny85 #33 hy kijátszottam már 1-2 akció gamet de ennek az írányítása életveszélyes,valaki rájött hogy kell eldobni 1 gránátott az írjon.thx -
tttttom #32 Régen én is nyomtam Cod-ot,CS-t, de aztán nekem elegem lett azokból az árkádokból, mert keményen unalmasak voltak azok meg eléggé un-realisztikusak. :D
Bf-2ni is szoktam utána kiprobáltam ezt a játékot. :)
Elsőre én is lámáztam, de megszoktam az irányítást.Sztem ez kurva jó játék ezaz ArmA. :D
Csak egy hibája van azok a kurva botok néha tudnak idegesíteni, hogy amikor meglapulok a fűbe a bot benéz az út közepéről oszt a fű közt engem 100%-ig becéloz oszt 4-5 lövés HEDCSÁT...pedig keményen álca alatt voltam. -
#31 Már megin egy nyomorék árkádláma... pff. de már hozzászoktam... Tudod mit? Ha el tudsz irányítani egyedül egy tankot, akkor veszek neked egyet, megígérem :)
Szegény kisfijút lelőtték, és ezért kiverte a hisztit, hogy mi az hogy nemjelzik az életét? Hisz egy kövéstől le kellett volna hogy csökkenjen a 100 élet 99 életre... pfff minek írsz ide, itt mindenki csak szídni fog, semmi értelme, mert ha hülye fasz vagy a szimulátorohoz, úgyis maradsz a kvészknél, vagy a kodnál... nyomimen -
tpM #30 4éves játék... akkormeg ott az OFP 6évesen... -
r4pid #29 www.pcgames.de - soldner: 73% 52% (4 éves játék, azóta majdhogynem megújult)
- arma: 78% 47%
Te erre mondod azt h 60% v az alatt? ember előbb olvassál már utána mielőtt hülyeségeket írsz... A bugokról meg annyit h minden játékban van bug, soldnerben is elég sok volt az elején, most szinte már nincsen... gondolom armaban is hasonló... -
r4pid #28 Mármint nem az h ki a hülye ^^ -
r4pid #27 Hehe ez csak nézőpont kérdése ;) -
Indigo #26 A különbség az, hogy a többiek egy szar játékról mondják, hogy szar, te meg egy jó játékról mondod hogy szar...
Ezek után megmondom neked: te vagy a hülye... :) -
#25 nem próbálok ki olyan játékot, amire az összes nyomtatott és internetes szaksajtó 60% vagy 6 pontot ad 10-ből...mert az a lúzerség, amikor tömkelegével vannak alapból jobb játékok is. -
r4pid #24 Na látod... ez a különbség köztünk... te 1 kaki videó után mondasz véleményt, én meg azután miután kipróbáltam -.-"
Ezek után nem tudom ki a nagyobb hülye.... -
#23 emlékszem hogy mennyire lehúzta az össze kritika annak idején...magyarul megbukott mint a büdösszar. az animáció mindenestre döbbenetes, nekem különösen a jégkorizós effekt jött be, amikor futás után megáll a pali...
és ahhoz képest hogy talán max. 3 éves a játék, a garfikája már akkor sem állt meg.
szóval akinek ez a játék bejön, attól én arma fronton nem is várok mást...
-
blash #22 Az altalad istenitett Soldner egy csudaklassz jatek. Meg is jott hozza a kedvem par video utan:
jutub -> Soldner Version 33673 Gameplay Video 2
jutub -> Soldner Version 33673 Gameplay Video 3
Sokat nem pocsoltek holmi jarmu belsonezettel. A futas animacioja is dobbentes lett, foleg, ahogy a jobb kezeben lobalja a fegyvert a szerencsetlen. Hosunk konnyeden beugrik barmelyik ablakon, igazi mini rambo. Es ott a klasszikus ujratoltheto M136 (jojo, ez armaban is sajnos ujratoltheto, de lehet rajta segiteni). -
Indigo #21 Szerintem inkább te vagy nevetséges, és magadat teszed azzá minden egyes újabb hsz-eddel... -
r4pid #20 Jójó persze mindenkinek ízlése válogatja. Nekem solnder 1000-szer jobban bejött (igaz már nem játszok vele) mint arma. Arma-val amikor játszottam tele volt olyan idegesítő bugokkal hogy élvezhetetlen volt. Lehet ezért is volt kicsit elfogultabb... A trainingnél elég kakira sikerült akkor is... Az viszont lehetséges h csapatirányítás is bugos volt nálam, azért volt 1 rakás F*s.
Azt meg honnan veszed mr ex-da pro CoD-er hogy én játszottam valaha is a coddal? -.-"
Solnderről annyit h játékélmény szempontjából 1000szer jobban tetszett mint arma, lehet h nem volt annyira valósághű.
A "nem gondolkozásról" meg csak annyit h én sokkal inkább preferrálom a stratégiai játékokat -.- Várom újabb megnevettető flamejeiteket ;) -
#19 tipikus hozzászólás az armához vagy flashpointhoz egy CoD-on szocializálódott árkád-gémertől. az hogy 5 percig tartott hogy átállíts egy gombot, az nem a játék balfaszsága hanem a tiéd.
a másik meg hogy foglamad sincs mit jelent az hogy játékélmény. azért mert valami szimulátor-szintű attól miért ne okozhatna játékélményt? másnak meg a CoD-ban a wallhack meg az ugri-bugri a játékélmény.
a harmadik meg hogy felhozol egy olyan tényleg fostalicska játékot mint a soldner, mint hivatkozási alapot.
édes istenem.... -
blash #18 Csak vindozos dedikalt szerver van me'g, talan lesz egyszer *nix verzio is... Nem tudom, hogy milyen konfigon futtatnad, de mar az ofp szervernek is voltak igenyei.
http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Dedicated_Server -
device #17 Sanyix, Rykov : Nem tudjatok van ARMA-nak linuxos servere? szivesen futtatnék egyet, asszem a 100 playert is elbirnám.
Irjatok priv msg-t. Thx -
#16 Én sem értem mi a nehéz ebben. Az egyik legjobb katonai szimulátorok ezek. (Flashpoint, Arma) -
#15 Tudok olvasni, éppen ezért értettem meg elsőre hogy milyen baromságokat írtál, és rögtön le is szűrtem belőle, hogy semmit nem értesz hozzá.
Célkereszhez 1 gombot sem kell nyomni, miről beszélsz? Ironsighthoz, és irányzékhoz kell egy darab V-t nyomni.
"Ez egy játék és nem valóság. Ha összetéveszted akkor te valahol elvesztél a gyerekkorodban, vagy még nem is értél el odáig..."
Nem csak láma vagy még idióta is. Tudod vannak olyanok, akik valósághűen akarnak játszani, ők a szimulátorosok. Nekik ez jelenti az élményt, az olyan lámáknak mint te az egyszerű valósághoz közenincs arcade játékok, mert ott nem kell gondolkozni, és tud nyerni :) De a szimesek nem mennek át egy nem szim játék topikjába leszólni egy olyan dolgot amihez nem értenek (bár valószínűleg értenek az egyszerűbb játékokhoz is, és éppen azért szimeznek, mert kicsit nehezebbre vágynak).
És nem tévesztettem össze a valóságot és a játékot, ez csak a te agyszüleményed, az nem téveszti össze a valóságot a játékkal aki élethű játékokkal szeret játszani.
De menj és mondd meg a baromságaidat, az összes embernek aki Flight Simulatorozik, Il-2zik, Lock On-ozik, Live for Speedezik, stb, hogy hülyék merthogy azokkal nem élmény játszani szerinted, mert élethűek, és TE nem tudsz velük játszani, mert nem értesz hozzá.
Ha meg tudsz angolul, és nem bírsz a csapatirányítással, akkor valami súlyos problémád lehet, mert ez az amivel még a leglámább játékos is elsőre megbarátkozik. -
r4pid #14 Ember előbb tanulj meg olvasni utána flamelj. Thx
"5 percet kellett bíbelődnöm h normálisan átállítsam a célkeresztet" nc
Hát ha neked az a játék h 1000 gombot kell egyszerre nyomni akkor grat hozzá. Én az kb 5 éves koromban kinőttem. Bocs.
Ez egy játék és nem valóság. Ha összetéveszted akkor te valahol elvesztél a gyerekkorodban, vagy még nem is értél el odáig... Ahogy a sznobok szokták közhelyesen mondani: Go and get life -.-" A játékélményen kéne lennie a hangsúlynak. Angolul meg normálisan tudok, ha meg jó csapatirányítást akarsz akkor ott a soldner...
UI.: várom további kedves flame-jeidet, és ha lehet akkor legalább 3-szor olvasd el mit írok ;) köcc -
tpM #13 "Alig száradt meg a tinta a kiegészítő tervein, máris fejlesztik a második részt."
ArmA2-t már régóta fejlesztik, (~2004) csak eddig Game2-néven volt ismert. -
tpM #12 yay megin lelövik a lamit és szar a game...
newb. -
blash #11 http://www.armaholic.com/index.php?m=single&id=1929
Release date: Q2 2008
jo majd biztos tologatjak parszor -
#10 Hát igen te pontosan olyan láma vagy, aki azt hiszi hogy a fegyver fixen van mint a többi játékban :) Visszarúg a fegyver a katona kezében? Remeg a keze főleg egy hosszú sprintelés után? Ezt mutatja célkereszt is( amit az igazán prau ki is kapcsolnak, és csak irányzékot használnak, mert a valóságban nincs célkereszt)? ááhh hihehetlen mi? Helikopter irányítása nem olyan mint egy vérárkád fosban hanem kicsit szimes?
"minden kaki járműbe legalább 100 ember kell hogy ki tudjad használni." Na hát ez a leglolabb!!! Azért fos mert leutánozták a valóságot? Tudod mennyi egy tank személyzete a valóságban? Amcsiknál a nem automata lőszertöltős tankoknál 4! ember.
Csapatirányítás konkrétan sokak szerint a legjobb, megmondhatod külön külön hogy ki hova menjen, mit csináljon, hogy menjen, ha nem tudsz angolul akkor ne csodálkozz ha nem tudod kezelni.
Nem a játék a szar, csak te vagy béna hozzá :)
Menjél bf2zni, meg kvékezni, azok olyan iqlight arcade játékok amikkel talán elboldogulsz :D
Be is másolom az arma topikba a hozzászólásodat, hogy lássák mekora vérláma vagy :D -
r4pid #9 Én is felraktam a game-t, a gépem is elég volt hozzá, de naaaaaggggyooooooon ratyi az egész..... Olyan szinten bugos hogy az már szánalmas.... Az irányítás alapból pocsék, kva szar! 5 percet kellett bíbelődnöm h normálisan átállítsam a célkeresztet... A helikopter irányítása lehetetlen, minden kaki járműbe legalább 100 ember kell hogy ki tudjad használni. A csapatirányítás pocsék..
Ez a véleményem -.- Aki mégis kipróbálja annak sok sikert, és ha netán még tetszene is neki (ami kb esetek 10%-ában fordulhat elő) akkor érdekes ízlése van. -
#8 Hoppá aztírják, hogy lesz konzolra is! Ha normálisan megcsinálják x360-ra, akkor csak egy x360 kell, ami egy jobb videokártya árából megvan, egy egér hozzá, meg billentyűzet (mert kontrollerrel aztán tuti csak bénázni lehet egy ilyen játékban, mint a legtöbben a mászkálós vagy arcade autó/motorversenyen kívül), akkor meg zsír lesz :) -
lee56 #7 Nézd a jó oldalát, mire lesz olyan géped amin jól megy majd, addigra talán kijavitják a bugok 60%-át, igaz hogy közben hozzájön +20% uj :) -
torma99 #6 az ott arany tojást tojó tyúk akart lenni, váhhh h milyen hülyeségeket írok :D -
torma99 #5 Anno az Ofp megelenésétől számítva 3 év telt el mire full részletességen, akadásmentesen futott a játék. Addira tellett egy új masinára. Most az AA kb olyan részletességgel fut a gépemen, mint egy 6-7 évvel ezelőtti játék élvezhetetlen. Sztem egy kicsit nagyon rágyúrtak a fiúk az arany tojást tojó csók kimonyazására ,mert amire kijön a 2-ik rész, jó ha futtatni tudom az 1-et :) Addig marad az Ofp, meg a VBS :))). Egyébként tényleg nem kvékhez és ánrílhez szokott emberkéknek való, de nagyon ott van a szeren. -
jefferson83 #4 Én is csak ezért nem játszom vele :) -
#3 Hát ez nem lámáknak készült átlagos ugribugri arcade háborúzgató gém :)
Amúgy még az 1-hez sincs megfelelő gépem és már jön a 2?? -
WTSherman #2 az első részét 5 perc után töröltem le :\ -
#1 ez a sok háboruzgatos game már kissé uncsi :\