Németh Szabolcs

Az Activision az EA-nál is jobban teljesített

Ahogy minden normális vállalkozás, a játékkiadók, és fejlesztők is többször elszámolnak az évben addig elért eredményekkel.

A játékpiacon az EA egyeduralkodónak számít, ám most az Activison megtréfálta őket, hiszen a Guitar Hero az Xbox 360-on olyan sikeres, hogy dollármilliókat kaszálnak vele. Számszerűsítve a dolgokat ez azt jelenti, hogy az Activison az első félévben mintegy 397,8 millió amerikai dollárt zsebelt be, ami harminc millióval több, mint az EA bevétele.

Természetesen ezek a számok még változhatnak, hiszen az Electronic Arts még nem gyújtotta be a rakétáit, a FIFA, az NHL, az NBA, az NFS arra vár, hogy ősszel átrendezze a piacot. A kiadó a Rock Band-től is sokat vár, amely az Activison Guitar Hero konkurenciájaként lép a színpadra.

Activision

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Acheron #5
    Én meg közgázon voltam,és hát szóval izé...abból is annyi van már mint a nyüh,szerintem valamilyen szakma az amivel könnyebben el tud helyezkedni az ember
  • bertino #4
    oké, csak szemmel láthatoan egy jó programozó biztos érdekli a fejlesztőstudiokat, bár nem tuti, hogy én is olyan jo lennék, csak így belegondolva vonzz a dolog
  • TH448 #3
    Ezt ne bánd, soha nem az "egyszerű" programozók kaszálnak ilyenekkel...
    Én programozónak tanulok, de lehet, h közgáz jobb lenne...
  • gyuri12 #2
    én még lehetek az bibibííí!:D
  • bertino #1
    már bánom, hogy nem programozónak tanultam :(