Németh Szabolcs

Shattered Suns - Homeworld koppintás

Eddig nem hallhattunk sokat a kanadai illetőségű Clear Crown-ról. A Shattered Suns ha beváltja a reményeket, akár belépőkártya is lehet a piacra.

A történet szerint hét nemzet küzd egymással, ám a végére már csak kettő éli túl a veszteségeket. Ekkor lépünk be mi a képbe és Max kapitány (nem Szőke) bőrébe bújva ha ügyesen végezzük dolgunkat, megszabadíthatjuk az univerzumot a betolakodóktól. A világűrben játszódó stratégiai játék sokban hasonlít a Homeworld-re. Hajókat, űrállomásokat, számtalan egységet építhetünk, amelyekkel az ellenség életének megkeserítése mellett planétákat foglalhatunk, majd népesíthetünk be.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék honlapja szerint július hatodikai kezdettel, akinek csak kedve tartja, részt vehet a program bétatesztjén. Erről bővebbet az oldalon olvasni.

Shattered Suns

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nothes #7
    ennél még a Homeworld grafikája is szebb, pedig már közel 8 éve, hogy kiadták....
  • Carbine #6
    Attól, hogy stratégia, meg űrben játszodó, nem tudom miért kell pont a homeworld koppintásának venni. minden bizonnyal, a cikk író számára semmi különbség egy Suzuki Swift, meg egy Lexus között, mert mindegyik 4 kerekü, és Japán.
    Amúgy ha a motor ilyen szinten áll jelenleg, akkor nagyon belekel húzniuk, ha egy hónap múlva Bétatesztet akarnak indítani.
  • Morden23 #5
    Nem mondom, szép és aranyos dolog egy éppen szárnyát bontogató stúdió, de ennél azért amatőrebbek is jobbat alkottak már.

    Amúgy nem méretezték el kicsit (lefelé-irányban) azokat az égitestnek látszó object-eket? Merthogy az első képen éppen egy ilyen bolygószerűség mögött húz el a "halálsugár". Rühellem az ilyesmit, totál fejbevágja a vizuális élményt.
  • gyuri12 #4
    najó. ez egy gagyiság:) de lol,és ez a lényeg:D
  • Zocsi #3
    Hát ez übergagyimegalol!
  • Higany #2
    Nagyon gagyi!
  • Loverman #1
    hát ezzel a graffal max az 1996os piacra léphet be