Németh Szabolcs

Fallout 3: klasszis új köntösben

A Fallout megjelenésekor végigsöpört a világon, és emberek százezrei váltak függővé. A második részt is sokan emelték le a polcokról, de az alapötletet megfogalmazó első rész maradt örökre az etalon.

A harmadik rész a fejlesztők szerint az eredeti játékhoz nyúlik vissza, azaz nem foglalkozva a divat-RPG-kkel, igazi Fallout hangulat vár majd ránk a harmadik eresztésben. Erről, és sok minden másról beszélt Pete Hines, a Bethesda Softworks marketingigazgatója.

Az első és legfontosabb információ, hogy a napokban napvilágot látott trailerben nem renderelt animációt láthatunk, hanem a program eredeti motorját. Ezek után nem kérdéses, hogy a vizuális igényünk maximálisan ki lesz elégítve, ami még egy RPG-nél sem egy utolsó szempont. A játékban a harmincas, ötvenes évek amerikai sikercsapatától, a The Ink Spots-tól csendülnek majd fel slágerek. Az "I Dont Want to Set the World on Fire" és egyéb finomságok alkotják majd a program, zenei aláfestését.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Bethesdanal serényen munkálkodnak a Fallout 3-on, de néhány hónapig még biztosan nélkülöznünk kell az ígéretes folytatást

Fallout

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vamp17 #18
    az a velemenyem hogy ha ez a game motor, akkor tutira nem FPS lesz :) ha megnezed a targyakat akkor lathatod hogy ezek bizony elegge elnagyoltak a a mai FPS ekhez kepest( ennel meg az oblivionnak is reszletesebb grafja volt) sztm egyertelmu hogy nem fps nezet lesz. egyszeruen csak a szokvanyos elso , masodik reszben hasznalt nezet ilyen reszletes lesz. a bethesda ennel sokkal szebb fps nezetu cuccost tudna csinalni. pont azert nyomtak ki sztm ezt a traliert hogy legyen nagy pofaraeses amikor kiderul hogy a szokvanyos nezet lesz ennyire reszletes. :) sztm.
  • Kindred Blades #17
    Valóban a második rész volt a legélvezetesebb, számtalan módon játszottam végig (na jó, számos, 10 :) ), mindig találtam benne valami újdonságot, bár a kedvencem akkor is a halál hídja marad :)
    Hát nem tudom, mi lesz ennek az fps/oblivion nézetnek a vége, én nem akarok reflexből lőni a mutánsokra és ghoulokra, én egy felső nézetes játékot akarok, sok nukakólát, és lestrapált, második világháborús fegyvereket...
    ...amit persze nem fogok megkapni.
    Persze az érthető, hogy meg akarják fogni a potenciális új játékosokat, az új vevőréteget, elvégre 'egy profit mind felett, egy profit kegyetlen, egy profit a sötétbe zár, mert bilincs az egyetlen', de megéri azon az áron, hogy esetlegesen elvesztik a régi játékosok bizalmát, épp azokét, akik engedték, hogy fennmaradjon a játék hírneve? Erre a grafikára ott lesz a Bioshock, épp eléggé retro és épp eléggé beteg ahhoz, hogy minden renben legyen, abban reménykedtem, hogy a két játék között nem lesz összehasonlítási alap.
    Lehet, hogy az install-uninstall-install fallout 2 fog megesni, amikor kijön.
    De azért még remélek, kreativitásból már jelesre vizsgáztak kétszer.
    War. War never changes.
  • bigfoot #16
    igen,második rész a legjobb!!!!!!
  • Shiwo #15
    biztos azért írják, mert valamelyik "nagyokos" kitalálta, aki nem játszott egyikkel se, a többi, akik szintén nem játszottak, azok meg átvették...
  • Sance231 #14
    Kedves Németh Szabolcs, ne legyél már gyökér. Mi az, hogy az első rész jobb volt mint a 2? A Fallout tökéletes példája annak, amikor a folytatás sokkal mélyebb és lehetőségekben gazdagabb, mint az első epizód. Ezt akkor sem lehet véka alá rejteni, ha neked pl. nem jött be, ezek egyszerűen tényszerű dolgok (több játékidő, mélyebb sztori), a Fallout 2 minden tekintetben tökéles folytatás, hangulatilag 100%-ban megegyezik az első részzel (ha nem übereli), játékmenetileg pedig jóvel kifinomultabb.
  • Lordboxi #13
    jajjjjj neeeeeeeee. Pont ettől féltem. tuti kapunk egy obvi klónt. De most komolyan, nem tünik fel nekik, hogy mit várnak az emberek?? Vagy úgygondolják a régi rajongók úgyis megveszik, a grafikával, meg a többi csilivili szaral, meg még csábítanak pár embert? Pedig menyirevártam....
  • AnWar #12
    Hááát, ha ez game motor, akkor most valami FPS-szerű RPG-t kapunk. Ez már magában eléggé elkeserítő, mert semmi kedvem egy Oblivion-szerű Fallout-shooterhez. Pont az RPG részt és a SPECIAL rendszert nyírják ki ezzel és kapunk valami action RPG borzadványt...
  • YakHead #11
    Hát kb. nekem is ugyanez a véleményem. Sőt, baromira nem örülnék, ha extra hiper szuper csilivili grafikát pakolnának alá és megfektetné a legtöbb gépet. Ha azt a nagybetűs hangulatot valóban elérik, akkor felőlem színes kockák is rohangálhatnak a monitoron
  • GodBadka #10
    Na igen. Én is kakilok a grafikára. Az első két résznek is szupergagyi volta grafikája, már akkor is amikor megjelentek.

    Amúgy nem tudom miért kell kiemelni minden Falloutos SG cikkben, hogy az első rész sokkal jobb volt mint a második. Szerintem pont fordítva igaz.
  • cateran #9
    Magasról teszek a grafikájára....Az 1-2. rész HANGULATA annyira jó volt, játékrendszere annyira jól kidolgozott,hogy nagyon kevés rpg közelítette meg/érte el ezt a szintet...Ha csak fele olyan jó lesz, mint az 1. rész, már tuti vevő! vagyok rá:)