Németh Szabolcs

Sim City 5 - jön, jön, jön!

A Games for Window magazin fedőlapján nagybetűkkel hirdeti, hogy minden idők egyik legrégebbi sorozata új résszel gazdagodik.

Természetesen tudjuk, hogy egy képet manapság már könnyedén manipulálhatnak, ám a GFW Magazin főszerkesztőjének blogja már nyújthat némi támpontot. Ott ugyanis Jeff Green is ejt néhány szót a titkos fejlesztésről. Szinte egészen biztos, hogy a SimCity 5-ről van szó, hiszen a "Feltámad a SimCity" mást nemigen jelenthet, mint azt, hogy minden idők talán legsikeresebb játéksorozata több éves várakozás után friss taggal bővül.

A hivatalos bejelentéssel még adósak maradtak a fejlesztők, ám lassan kezdhetjük dörzsölni a kezünket, és lemondhatunk minden programot, mert a SimCity 5 - ahogy elődei is - a számítógéphez láncol majd minket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gplay #11
    Tudom, de talán itt ez lesz tovább fejlesztve. Ha nem akkor irány a világ uralom:D
  • Seppo #10
    A city life-ba van mégy ilyen hogy a városépítésen belül a külömböző szubkultúrákra és igényeikre is oda kell figyelni (más iskolák, környezet, szórakozóhelyek vagy hogy melyik melyik mellet szeret élni).
  • Remetix #9
    A 4-esben már volt ilyesmi, volt 3 rétege a lakosságnak pénz szerint, valamint műveltség (?) - education - szerint. Ezek meghatározták az igényeiket és hogy hol tudnak dolgozni. A különböző ipari és kereskedelmi épületeknek meg megvolt, hogy milyen fajta alkalmazottak kellenek nekik, és hogy milyen vevők. Sajnos a leírásom már elveszett, de olyasmik voltak, hogy pl. egy high wealth commercial service épülethez low wealth alkalmazottak is kellenek, de vevőkből csak high wealth.
  • gplay #8
    Remélem csak egy városon büli társadalmi rétegekről van szó és mondjuk nem csak a várost kell menedzselni és a lakókra úgy ált oda figyelni, hanem városon belül lesznek társadalmi rétegek más-más igényekkel.
    Pl.: lesz felső 10e., meg tanulók, munkások, közalkalmazottak, stb.
    Így már sokkal érdekesebb és sokrétűbb lenne a játék. Bár nehezebb is, mert egy átlag magyarnak mások az igényei és elvárásai mint egy amerikainak.
  • hPi #7
    Shacknews-on (SimCity Societies) olvastam, hogy az 5. rész címe: SimCity Societies... társadalmak... ne legye igazam, de nagyon Civ hangzata van a dolognak... legalábbis én jobban örültem volna, ha a névhez illően egy várost lehetne építeni, fenntartani, nem pedig "társadalmat".
    $0.02
  • Sanyix #6
    Az optimalizáláson legyen a hangsúly :) jó lenne ha egy ajánlottnál 2x gyorsabb gépen, sem swappolna a vinyó állandóan a játék futtatása közben, mint a 4-nél.
  • Szefmester #5
    csak ne a grafikán legyen a hangsúly a fejlesztésnél..
  • Morden23 #4
    Helyes, jöjjön csak!

    Érdeklődve várom.
  • Carbine #3
    Jelenne már meg!!!!
  • Remetix #2
    Sim City 4 + Rush Hour -al rengeteget játszottam, remélem az 5-ös hasonló lesz ezekhez, és nem megy el valamilyen leegyszerűsítő irányban.