Németh Szabolcs

GTA: San Andreas - Liberty City 2

Miközben a pletykák folyamatosan arról szólnak, hogy a GTA 4 máris néhány hetet csúszni fog, letölthetővé vált a Liberty City a San Andreashoz.

Az új mod szinte az utolsó pixelig átírja a San Andreast. Az új várostérképen túl számos finomsággal lepnek meg minket a modellezők. Eddig sohasem látott játékelemek kerültek a programba. Ha netán két járgány elkötése között kedvünk támadna egy kis videojátékhoz, most már azt is megtehetjük majd. A nagyobb mozgást igénylő elfoglaltságok kedvelői pedig baseballütővel, no meg persze a labdával szórakoztathatják el magukat unalmasabb perceikben.

Klikk ide! Klikk ide!

A kiegészítést minden SA függőnek kötelező letölteni, de igazából mindenkinek érdemes a csomagot lehúzni. A GTA 4 érkezéséig tökéletes gumiszoba a Liberty City-vel felvértezett San Andreas.

GTA Inside

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aaron1212 #14
    Valaki tudna adni valami linket németesítésről a játékhoz.
    Nagyon megköszönném.
  • belarus #13
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem.A statisztikám hogy lenne a legjobb.pl:az elhizásnál a fehér csik hogyan áljon minnél több vagy kevesebb legyen benne.És igy a többi?
  • akela572 #12
    nekem csak ez a sziget lett benne, semmi elfoglaltsággal, és a SA rész teljes eltűnésével ..
  • caccai #11
    ,
  • caccai #10
    Nem tud betölteni!!nagyendreadam Nem béna mert állandoan új játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nagyendreadam #9
    Ha valaki játszik a San Andreassal és találna olyan buszt aminek a neve: "bus" és elmentené egy garázsába...és átküldené nekem azt a mentését azt nagyon MEGKÖSZÖNNÉM! Mert kicseréltem azt a buszt egy BKV buszra de sehol sem találok még egyet sem!!!
    NAGY.KFT@FREEMAIL:HU----> ide küldjétek lécci a mentéseiteket!
    ELŐRE IS KÖSZI!

    Aki segítene annak segítek a járműmodingolásban vagy másban amiben tudok! (Természetesen a többieknek is ha képrdeztek!)
  • Hit Man106 #8
    én ezt a vice city-ben próbáltam. valamiért sehogy se sikerült elindítani!
  • ROCK DANI #7
    hol lehet megszerezni
  • rropi13 #6
    én elíndítom és alkalmazáshibát ír ki mi lehet a baj?
  • tttttom #5
    hello kénne egy kis segitség ehhez a modhoz.A bajom a következő:Nektek mennyi ideig tart a betöltés a Liberty City 2 modnál mert nálam 30-40% közt megáll a töltés de nincs hibaüzenet meg a zene is szól de egyszerüen nem megy tovább a játék betöltése.Valaki elmondaná mi a baj?