Németh Szabolcs

Mythos: ígéretes MMORPG

A Flagship Studios mostanában a Hellgate: London miatt került a középpontba, ám a lelkes csapat egy másik, ugyancsak ütős programon dolgozik.

A Mythos a képek alapján érdemtelenül kevés hírértéket kap az interneten. A Hellgate: London minden apró rezdüléséről hírt ad az elektronikus média, ám a Mythos teljesen feledésbe merült. A program alfatesztje szépen csendben lezajlott, és ahogy azt a hivatalos oldalon olvashatjuk, hamarosan kezdetét veszi a zárt bétateszt, ami természetesen a résztvevől számára ingyenes. A tesztnek két célja is van: az egyik, hogy a Mythos még jobb formába lendüljön, a másik pedig, hogy majdan a Hellgate: London alatt dübörgő szerverparkot és szoftvert is leteszteljék.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aki szívesen részt venne a program tesztjében, az a napokban sűrűn látogassa a hivatalos oldalt, mert hamarosan teljeskörű tájékoztatással szolgálnak a fejlesztők a bétateszttel kapcsolatban.

Mythos

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zarache #11
    hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
    holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :)
  • szunyika #10
    no, igaz, ezt a játékot a Hellgate London többjátékos részét hivatott teszteleni éles körülmények között, azért hogy a Hellgate-be már a tökéletesített multirész kerüljön bele.

    Ez a játék valóban nagyon hajaz a diablo 2-re, azért mert azok a srácok vesznek részt a készítésében akik anno a diablo sorozatban is ottvoltak.
    Én szerencsére bekerültem a nyílt alfatesztbe, és csak jót tudok mondani erről a játékról !!!
    Aki szerette [vagy szereti] a diablo 2-t annak ez a játék nagyon befog majd jönni!
    Szerintem ez a játék nagyon király lesz!!
    Hihetetlen hangulata lesz

    énmárcsaktudom :))
  • Saccard #9
    3-at tippelhetsz vajon miért...
  • GVG #8
    így jártál
  • Psyho06 #7
    1-2 évvel ezelőtt a II. világháborús játékokat szarták most pedig az mmo meg az mmorpg-ket szarják...
  • Zomil #6
    hát én ugy tudom h ezt csupán a hellgate miatt készitették, drop rendszer tesztelése és a szerver terhelésére szoval szerintem nem érdemes sokat várni töle
  • Radnix #5
    Na jólvan átírták a diablo-t 3D-s motorra.. Grat.. (a képek alapján így tűnik)
  • Arnoux #4
    Ez ténleg diablos. Nem is csoda mivel ez a csapat készítette a diablot is, aztán kiléptek a Blizzardtól és alapítottak egy saját fejlesztőcsapatot.
  • bertino #3
    mánmegintegymmo
  • Juszufka #2
    Teljesen diablós. A potion-öket tartalmazó öv, az átlátszó lebegős térkép, de még a mob enchantolásokat tartalmazó feliratai is. Elég szkeptikus vagyok a progival kapcsolatban.