Mythos: ígéretes MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni 😊
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
no, igaz, ezt a játékot a Hellgate London többjátékos részét hivatott teszteleni éles körülmények között, azért hogy a Hellgate-be már a tökéletesített multirész kerüljön bele.
Ez a játék valóban nagyon hajaz a diablo 2-re, azért mert azok a srácok vesznek részt a készítésében akik anno a diablo sorozatban is ottvoltak.
Én szerencsére bekerültem a nyílt alfatesztbe, és csak jót tudok mondani errõl a játékról !!!
Aki szerette a diablo 2-t annak ez a játék nagyon befog majd jönni!
Szerintem ez a játék nagyon király lesz!!
Hihetetlen hangulata lesz
énmárcsaktudom 😊)
Ez a játék valóban nagyon hajaz a diablo 2-re, azért mert azok a srácok vesznek részt a készítésében akik anno a diablo sorozatban is ottvoltak.
Én szerencsére bekerültem a nyílt alfatesztbe, és csak jót tudok mondani errõl a játékról !!!
Aki szerette
Szerintem ez a játék nagyon király lesz!!
Hihetetlen hangulata lesz
énmárcsaktudom 😊)
3-at tippelhetsz vajon miért...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
így jártál
A türelem rozsdát terem.
1-2 évvel ezelõtt a II. világháborús játékokat szarták most pedig az mmo meg az mmorpg-ket szarják...
hát én ugy tudom h ezt csupán a hellgate miatt készitették, drop rendszer tesztelése és a szerver terhelésére szoval szerintem nem érdemes sokat várni töle
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na jólvan átírták a diablo-t 3D-s motorra.. Grat.. (a képek alapján így tûnik)
Ez ténleg diablos. Nem is csoda mivel ez a csapat készítette a diablot is, aztán kiléptek a Blizzardtól és alapítottak egy saját fejlesztõcsapatot.
mánmegintegymmo <#zavart2>#zavart2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Teljesen diablós. A potion-öket tartalmazó öv, az átlátszó lebegõs térkép, de még a mob enchantolásokat tartalmazó feliratai is. Elég szkeptikus vagyok a progival kapcsolatban.