11
-
Zarache #11 hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :) -
szunyika #10 no, igaz, ezt a játékot a Hellgate London többjátékos részét hivatott teszteleni éles körülmények között, azért hogy a Hellgate-be már a tökéletesített multirész kerüljön bele.
Ez a játék valóban nagyon hajaz a diablo 2-re, azért mert azok a srácok vesznek részt a készítésében akik anno a diablo sorozatban is ottvoltak.
Én szerencsére bekerültem a nyílt alfatesztbe, és csak jót tudok mondani erről a játékról !!!
Aki szerette [vagy szereti] a diablo 2-t annak ez a játék nagyon befog majd jönni!
Szerintem ez a játék nagyon király lesz!!
Hihetetlen hangulata lesz
énmárcsaktudom :)) -
#9 3-at tippelhetsz vajon miért... -
GVG #8 így jártál -
Psyho06 #7 1-2 évvel ezelőtt a II. világháborús játékokat szarták most pedig az mmo meg az mmorpg-ket szarják... -
#6 hát én ugy tudom h ezt csupán a hellgate miatt készitették, drop rendszer tesztelése és a szerver terhelésére szoval szerintem nem érdemes sokat várni töle -
Radnix #5 Na jólvan átírták a diablo-t 3D-s motorra.. Grat.. (a képek alapján így tűnik) -
#4 Ez ténleg diablos. Nem is csoda mivel ez a csapat készítette a diablot is, aztán kiléptek a Blizzardtól és alapítottak egy saját fejlesztőcsapatot. -
#3 mánmegintegymmo -
Juszufka #2 Teljesen diablós. A potion-öket tartalmazó öv, az átlátszó lebegős térkép, de még a mob enchantolásokat tartalmazó feliratai is. Elég szkeptikus vagyok a progival kapcsolatban. -
#1 szerintem kicsit olyan diablo jelegű, szóval, valahogy szerintem nem MMO-nak valóan néz ki!
de ettől még lehet jó és korszakalkotó!