Németh Szabolcs

Már készül a Half-Life 2: Episode Three

A második epizód még meg sem jelent, de a Valve-nál már most dolgoznak a folytatáson. Az Eurogamer Doug Lombardit és David Speyrer-t faggatta a részletekről.

Az interjú során világosan kiderült, hogy a harmadik rész nem City 17-ben játszódik majd. Felmerült egy esetleges sarkköri küldetéssorozat, de ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarták az érintettek. Annyit azért megszellőztetett a két úriember, hogy a legtöbb fejtörést a klímaváltozás, és a topográfiai adatok valósághű lemodellezése jelentette. Ez az elhintett gondolat megerősíteni látszik a sarkköri pletykát.

A harmadik részig még sokat kell aludnunk, de még a másodikat sem biztos, hogy betehetjük a karácsonyfa alá. A hivatalos megjelenést decemberre ígérik, de láttunk mi már sok-sok be nem tartott ígéretet. Képek a második epizódból:

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dj Lyon #22
    Hé,sztem ez az Episode Three....
    http://www.youtube.com/watch?v=iWZsu7jyYlw&feature=related
  • Indigo #21
    Vagyis nem. A XIII folytatását jobban várnám, ha egyáltalán készülne :(
  • Indigo #20
    Igen-igen, de mikor lesz már kééész!?!?!?
    Jobban várom ezt a modot, mint akármelyik másik FPS-t, beleértve a nevetséges HL-epizódokat is...
  • HuskyWolf #19
    http://mods.moddb.com/4384/black-mesa-source/
  • HuskyWolf #18
    2 dolog dühítő az egészben: miért nem fejezik be először az ep2 őt mielőtt belevágnak a 3 ba. Már megint miért a terepen gondolokoznak? miért nem a sztori befejezésén ??? (mert nincs is sztoria, ergo lényegtelen) Nézzétek meg a black-mesa modot, a legjobb mod lesz szerintem sztori nélkül is, hiszen ez az eredeti HL !!!!
  • psishock #17
    "Te psishock olvastam a gépkonfiget neked alú, oszt ha szabad kérdezni, hány delákbol lehet egy ilyen gépet összeállitani, mer én is tervezek beujitást."

    Javíthatatlan vagy bandypappa :) ezt a topic-ot egyszer már letisztáztuk egymással nem-egen? De ha kedved van még beszélgetni róla akkor felőlem legyen. :) Ki vele, mi aggaszt? :leülteti a kanapéra és figyelmesen halgatja:
  • bandypappa #16
    Te psishock olvastam a gépkonfiget neked alú, oszt ha szabad kérdezni, hány delákbol lehet egy ilyen gépet összeállitani, mer én is tervezek beujitást.
  • bandypappa #15
    Én is várom mán az episode 2-t, de nem kell annyit sírni. Azon kevés játékom (2) játékom közé tartozik, ami eredetiben van meg, mármint a hl2 meg ep1 meg hl1. Ezt vettem 7.500. ért együtt.

    Probáljátok ki a smod tactical modot, kiesik a ropi a szátokbol annyira durva. Uj ellenségek, fegyverböl van vagy 15 féle, mellesleg kidolgozott skinekkel, uj hangok és "kicsit" erösebb ellenfelek, és csapatba is többször mentek. Most van 18 féle mod a hl2-re nekem a gépen. Nem kell aggodni, vna mivel nyomni.
  • psishock #14
    "U3-ra szintén ezt lehet mondani, mondjuk azt már állítólag veszegetik"
    Ha a legenyhébben akarjuk magunkat kifejezni, igen. A világon szerintem perpill a legfelkapottabb engine, szinte minden nagyobb cég megvásárolta már.

    Az EP2-meg már ösidők óta kész szerintem, csak a babérokon üldögélnek. Ami önmagában nem is lenne baj, csak ne etetnék akkor nagykanállal az embereket. HL3 meg nem igen lesz 2010-re sem, mivel ha 2007 végén netán 2008 elején ki is jön az ep2 akkor még várnunk kell az EP3-ra, és csak ezek leforgása után esedékes valamikor... persze ha nem terveznek több epizódot a 2 s ből.
  • Micsu #13
    hát lol

    unreal 3 engines játék már most is van de sebaj ;)