22
  • Dj Lyon
    Hé,sztem ez az Episode Three....
    http://www.youtube.com/watch?v=iWZsu7jyYlw&feature=related
  • Indigo
    Vagyis nem. A XIII folytatását jobban várnám, ha egyáltalán készülne :(
  • Indigo
    Igen-igen, de mikor lesz már kééész!?!?!?
    Jobban várom ezt a modot, mint akármelyik másik FPS-t, beleértve a nevetséges HL-epizódokat is...
  • HuskyWolf
    http://mods.moddb.com/4384/black-mesa-source/
  • HuskyWolf
    2 dolog dühítő az egészben: miért nem fejezik be először az ep2 őt mielőtt belevágnak a 3 ba. Már megint miért a terepen gondolokoznak? miért nem a sztori befejezésén ??? (mert nincs is sztoria, ergo lényegtelen) Nézzétek meg a black-mesa modot, a legjobb mod lesz szerintem sztori nélkül is, hiszen ez az eredeti HL !!!!
  • psishock
    "Te psishock olvastam a gépkonfiget neked alú, oszt ha szabad kérdezni, hány delákbol lehet egy ilyen gépet összeállitani, mer én is tervezek beujitást."

Javíthatatlan vagy bandypappa :) ezt a topic-ot egyszer már letisztáztuk egymással nem-egen? De ha kedved van még beszélgetni róla akkor felőlem legyen. :) Ki vele, mi aggaszt? :leülteti a kanapéra és figyelmesen halgatja:
  • bandypappa
    Te psishock olvastam a gépkonfiget neked alú, oszt ha szabad kérdezni, hány delákbol lehet egy ilyen gépet összeállitani, mer én is tervezek beujitást.
  • bandypappa
    Én is várom mán az episode 2-t, de nem kell annyit sírni. Azon kevés játékom (2) játékom közé tartozik, ami eredetiben van meg, mármint a hl2 meg ep1 meg hl1. Ezt vettem 7.500. ért együtt.

Probáljátok ki a smod tactical modot, kiesik a ropi a szátokbol annyira durva. Uj ellenségek, fegyverböl van vagy 15 féle, mellesleg kidolgozott skinekkel, uj hangok és "kicsit" erösebb ellenfelek, és csapatba is többször mentek. Most van 18 féle mod a hl2-re nekem a gépen. Nem kell aggodni, vna mivel nyomni.
  • psishock
    "U3-ra szintén ezt lehet mondani, mondjuk azt már állítólag veszegetik"
    Ha a legenyhébben akarjuk magunkat kifejezni, igen. A világon szerintem perpill a legfelkapottabb engine, szinte minden nagyobb cég megvásárolta már.

Az EP2-meg már ösidők óta kész szerintem, csak a babérokon üldögélnek. Ami önmagában nem is lenne baj, csak ne etetnék akkor nagykanállal az embereket. HL3 meg nem igen lesz 2010-re sem, mivel ha 2007 végén netán 2008 elején ki is jön az ep2 akkor még várnunk kell az EP3-ra, és csak ezek leforgása után esedékes valamikor... persze ha nem terveznek több epizódot a 2 s ből.
  • Micsu
    hát lol

unreal 3 engines játék már most is van de sebaj ;)
  • Pityp6ng #12
    de már a másodikat is összevissza tologatták, mostmeg még a december sem biztos??????????
  • gyuri12
    de az igazi borzalom,nem ez,hanem az,ahogy az ep2-őt kiadják!:O mindenki járjon utána,én ilyen "megoldással" még nem találkoztam...és ezért nem is írom le:D
  • alienslive
    "A harmadik részig még sokat kell aludnunk, de még a másodikat sem biztos, hogy betehetjük a karácsonyfa alá."
    Esetleg a cikkban találsz utalást az ep2 megjelenésre...
  • Indigo
    Már két játékhoz is licenszelték a cryengine 2-t (mindkettő mmo).

A Valve meg egyértelműen elkurvult. Kizárólag az üzleti szempontok vezérlik, az új részeket is eszerint készítik, nem kockáztatva semmit, ami veszélyezteti a maximális profitjukat...

Amúgy most vettem meg a HL1 Antology-t és elkezdtem játszani az Opposing Force-al... Hát mit mondjak, grafikailag ma már elég rusnyának számít, de messze jobban élvezem mint a HL2-t anno... Talán ez is jelez azért valamit....
  • zidder
    idén őszre emlegették tán ep2-t...
  • ffxi
    Ízé le vok maradva? Kijött már az epizód 2?
  • Morden23
    "mikor kijön a 3 már crytek meg u3 engines játékok fognak sorakozni a konkurencia mellett.."

Mikorra kijönnek az első Crytek engine-el szerelt játékok, addigra lefut vagy 4 epizód a HL-ből. A Crysis még mindig csak erődemonstráció. Kíváncsi leszek, egyáltalán liszenszelik-e a cryengine-t. U3-ra szintén ezt lehet mondani, mondjuk azt már állítólag veszegetik, itt is volt valami hír asszem.

Mondjuk az azért érdekelne, hogy ez az Episode 2-3 is olyan óriási játékidővel fog-e rendelkezni, mint az EP1, mert ha igen, akkor a f*szom a Valve-ba, és még finom voltam.
  • PoisonBorz #5
    Nekik jó: ugyanaz a motor (max kis toldás az adott epizódhoz, de mivel mindegyik egy nagy helyszínen játszódik, ez nem ügy) feleannyi játékidő, ugyanaz az ár. HL3-al meg ráérnek 2010-re.
  • Micsu
    mikor kijön a 3 már crytek meg u3 engines játékok fognak sorakozni a konkurencia mellett..
  • Szalámi
    Jah, a HL2 ezzel a sok tologatással már a S.T.A.L.K.E.R nyomdokaiba lép...
  • sgbo
    Ez az epizodikus megoldás megőrjít. Ha tényleg félévente jönnének a részek, nem lenne gond, de így már vicc.