Németh Szabolcs

Júniusban érkezik a Loki

Az év egyik legmelegebb hónapjában, amikor minden normális ember a szabadban tölti perceit, tör be otthonunkba a Crimson Cow játéka.

Az istenek harcáról szóló történetben négy karakter közül választhatunk. A vérmérsékletünknek, és szimpátiánknak megfelelően sámánkánt, barbárként, harcosként, illetve egy gyönyörű, ám annál veszélyesebb amazonként vehetjük fel a harcot az életünkre törőkkel. A fantázia és realitás (mondák, legendák) keverékébe ültetett történet biztosan nagyon sok embert szegez majd a monitor elé. A hivatalos közleményben az áll, hogy Németországban június 4-én kezdik el a forgalmazást. Azt egyelőre nem tudni, hogy kis hazánk határát mikor lépi át a program.

Klikk ide! Klikk ide!

A hátralévő időt a Cyanide-Studiso a finomhangolásra használja. Azt szeretnék, ha egy olyan játék kerülne ki a műhelyből, amely minden téren megállja a helyét a mai követelményekkel szemben is.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #5
    Pedig remélem nem csak 1 Diablo klón lesz mint a TQ..
  • Morden23 #4
    Francba. Anno még azt hittem, hogy ez valami normális szerepjátéknak készül, de most látom, hogy egyszerű diablózás az egész. Minusz egy játék a listámról.
  • Slipy #3
    Rohadtul várom már a játékot...:)remélem jó lesz(bár ahogy a gameplay videót néztem nem lesz rossz) XD
  • Cassell #2
    Addigra már javában bajnok is lesz a Loki:)
  • gyuri12 #1
    jóféle:)gépigényről mit lehet tudni?