Németh Szabolcs

Devil May Cry 4

A Capcom nagyon belehúzott, hiszen a Devil May Cry 4 a sokadik fejlesztésük, amely még idén napvilágot lát.

Az eredetileg kizárólag PS3-ra érkező program egyes pletykák szerint számítógépen is otthonra talál majd. Ezt nem erősítjük meg, mert hivatalosan semmiféle tájékoztatást nem kaptunk. Mindenestre örülnénk, ha egy ilyen program a videokártyánkat is megtáncoltatná. A sejtelmes sztorival átitatott folytatás nem fukarkodik a meglepetésekkel. A fejlesztők szerint az elődhöz nem is hasonlítható adrenalinfokozásra készüljünk, mert a Devil May Cry 4-ben egy másodpercig nem fogunk unatkozni. Káprázatos grafika, hihetetlen szabadság, és persze izgalmas történet garantálja, hogy egy ideig ne keljünk fel a számítógép elől.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aki mélyebben beleásná magát a fejlesztésbe, az ezen a linken egy 46 másodperces videót talál az ígéretes játékból. Nemsokára egy nagyobb lélegzetvételű írásban részletesen bemutatjuk a DMC 4-et.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1414geri #6
    figyeljetek én letöltötem a devil may cry 4et de amikor rá mek a fájlra akkor kér valai kódot mert titkosított tudja valaki mit kell beírni vagy csinálni?
  • moRtiZ #5
    Én Devil May Cry 3 SE-t toltam PC-n és kurvajó volt, szóval nem értelek.

    Amúgy ha valaki szerez valami igényesebb gamepadot akkor gondolom semmi külömbség console - PC között.
  • Newfronter #4
    a portolástól függ.
  • adam first #3
    Természetesen az első rész a legjobb, de azért a 3-ik rész is a helyén volt, eléggé faxa lett.(A sima Dmc3-ról beszélek most ami csak Ps2-re jött ki, nem az SE-ről). És így elnézegetve ezeket a képeket leginkább a 3-ik részre hajaznak. Minden reményem a CAPCOM-ban van a Ps3-as versiont illetően.
  • adam first #2
    Ez a játék annyira, de annyira nem pécére való. Kedves cikkiró is el van tévedve már rég megerősítették hogy a Ps3-as verzió mellett jön 360-ra és Pc-re is a produktum. A játék kezelő felülete stb. ez pécén szar, a 3-at is kiadták pécére és fényévekkel le volt maradva a Ps2-es versiontól. Kár ezt erőltetni, Pc-n úgy is megbukik, a játékos sem lesznek megelégedve ezzel a versionnal. Felesleges időpocsékolás.
  • Super DANTE #1
    Csak nem Ifrit az FFX-ből? A Capcom már ennyire fantáziátlan? Bár csak olyan jó lenne, mint az 1. rész, bár kétlem.