Ötvös Tibor

Itt a GTA IV első videója

Végre felkerült a netre az idei év egyik legjobban várt játékának első, a fejlesztők szerint in-game videója. A GTA negyedik epizódját már nagyon vártuk, ám a rövid preview csak olaj volt a tűzre.

A Grand Theft Auto igazi botrányjáték. Milliós rajongótáborával szemben legalább ennyi ellenző áll. Nos, Jack Thompson és társai máris készíthetik elő a feljelentést, a Rockstar első újgenerációs autólopása ugyanis október 16-án Amerikában és 19-én Európában is bemutatkozik.

Addig is a cég volt oly kegyes és kiadta a játék első videóját. Az itt megtekinthető, a Rockstar fejesei szerint az új RAGE motorral hajtott in-game bemutató igazi csemege lehet minden rajongónak. Azt azonban nem árulták el, hogy vajon a PS3 vagy az X360 verzióból származnak a felvételek.

A helyszín - a jelek szerint - ismét Liberty City lesz, bár ezt eddig nem erősítették meg. A főszereplő erős akcentussal árul el bizonyos dolgokat a múltjából: "Az élet bonyolult. Öltem, csempésztem, adtam-vedtem embereket. Itt talán másként alakulnak a dolgok." Októberben kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • s1lkforrent #35
    Nem értek egyet azokkal akik kis kocka pöcsköszörűnek tartják Adamot. Simán lehet valaki kibírhatatlanul hülye és ezzel együtt komplexusos, 30 évesen, 2 csaj/hét teljesítménnyel is...
  • Master Jenky #34
    Ne kezdj vitába kötekedő emberekkel. Lesüjjecc az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
  • Sance231 #33
    Egy feliratot javasolnék neked a trélerből: "Geta Life":D. Mennyél nőzzél vagy keress egy hobbit a szabad levegőn sztem.

    A játék amúgy sztem király lesz, a tréler kicsit darkos, de nem is jön majd rosszul egy kis változatosság. Ez az orosz vodkavedelő is jó 5let sztem.
  • HöfEE #32
    We need a moderator.
    Do you copy?
  • peterx #31
    Meg éretlen in is!
  • retek683 #30
    Adam szánalmas vagy!!!! ennyi!! lol
  • Sanyix #29
    "Én pl a San Andreast nem fejeztem be, mert a repülős küldetés kikészített idegileg. Remélem itt nem lesz ilyesmi."

    Hát az tény hogy volt pár idegesítő küldetés, a repülősről sokat hallottam. Bár nekem nem okozott gondot egyik sem, mert repszimezek, de elég sok embertől hallottam ezt. A gond inkább az egyhangú küldetések szaporodásával (és általában az idegesítőek szaporodnak), ami a gta3 óta figyelhető meg, mert valószínűelg nagyon kezdenek kifogyni az ötletekből a készítők. Ettől függetlenül érdemes kipróbálni mindegyik gta-t.
  • dartois83 #28
    Amúgy tök érdekes, hogy az intót a Koyaanisqatsi (Kizökkent világ) c. zseniális film egy részlete alapján készítették....

    Remélem azért pc-re is kijön, és addigra összejön már egy izmosabb gépre is...youtube
  • adam first #27
  • adam first #26
    San Andreasból volt Limited Edition is csak Ps2-re.
    Egyébiránt Dszon nem egyszer kifejtette rólad a véleményedet tisztán és világosan.Kb. a szellemileg leépültek szintjén mozogsz.:)))