Itt a GTA IV első videója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A játék amúgy sztem király lesz, a tréler kicsit darkos, de nem is jön majd rosszul egy kis változatosság. Ez az orosz vodkavedelõ is jó 5let sztem.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Hát az tény hogy volt pár idegesítõ küldetés, a repülõsrõl sokat hallottam. Bár nekem nem okozott gondot egyik sem, mert repszimezek, de elég sok embertõl hallottam ezt. A gond inkább az egyhangú küldetések szaporodásával (és általában az idegesítõek szaporodnak), ami a gta3 óta figyelhetõ meg, mert valószínûelg nagyon kezdenek kifogyni az ötletekbõl a készítõk. Ettõl függetlenül érdemes kipróbálni mindegyik gta-t.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Remélem azért pc-re is kijön, és addigra összejön már egy izmosabb gépre is...youtube
Egyébiránt Dszon nem egyszer kifejtette rólad a véleményedet tisztán és világosan.Kb. a szellemileg leépültek szintjén mozogsz.😊))
Ha pedig valamelyik idióta téveszméjét, meg mered kérdõjelezni, akkor rögön bekerülsz a "pécés" kategóriába, függetlenül attól milyen gépeid/konzoljaid voltak, és hogy mit gondolsz a 2 dologról.
A lényeg hogy nem érdemes vitatkozni vele, egy idõ után erre rájön az ember.
Irc-n olyan jó az ignore opció, ilyen kéne az sg-re is így az ilyen emberek hozzászólásait nem is kéne látni. De így marad a manuális ignore, amikor leszarod mit ír.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha neked az az öröm, hogy "én már oktoberben játszani fogok vele", akkor vagy keress egy barátnõt, vagy fogd magadat, és egy kõvel a nyakadban ugorj fejest valamelyik kellemesebb folyóba.
Idióta génselejt. Itt veri a nyálát. Ha felbasztad az agyadat a pattanásaid miatt, akkor inkább játssz csöndben egy sötét szobában, ne ide kommentelgess ökörségeket.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Látom hogy irigykedsz blöki, de hát mire jó a te fajtád... :-)))
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én pl a San Andreast nem fejeztem be, mert a repülõs küldetés kikészített idegileg. Remélem itt nem lesz ilyesmi.
A régi Gta3-ban az igazi new york 20% ha le volt modellezve,de még az se valósághûen.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.