Németh Szabolcs

A DNF már a fejlesztők szerint is vicc

Scott Miller, a játékipar meghatározó alakja egy interjúban maga is elismerte, hogy nevetséges az, ami a Duke Nukem 3D folytatása körül azt elmúlt években kialakult.

Duke Nukem Forever a többség szerint már teljesen lejáratta magát. Nincs még egy olyan játék a Földön, amit annyira vártak a játékosok, mint a Duke, de olyan sincs, amiben ekkorát kellett csalódniuk az embereknek. Az elején még viccesen elintéztük egy mosollyal a késés bejelentését, de mikor már harmadszorra hullott le a hó, elkezdtünk gyanakodni. Nos, azóta még párszor megkerültük a napot, de a DNF-nek se híre, se hamva.

Egy interjúban már maga Scott is elismerte, hogy nevetségessé tették a Duke Nukem márkanevet. "Elismerjük, hogy a fejlesztés teljes káoszban zajlott, és az egész felér egy katasztrófával. Ott hibáztunk, hogy túl magasra tettük magunknak is a lécet. Olyan játékot szerettünk volna készíteni, amely az összes fejlesztést lesöpri a piacról. Az utóbbi 18 hónapban a realitásérzékünket visszaszerezvén úgy érzem, hogy visszatértünk a helyes útra."

A teljes beszélgetést itt olvashatjátok el. Ami a játékot illeti, nem tehetünk mást, hogy amíg az utolsó reménysugár ki nem alszik, bízunk a csodában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #27
    Sőt a Duke Nukem Forever sokkal rosszabb lett mint várni rá
  • Zoliz #26
    A játék megjelent és ritka xar lett...
  • Omega #25
    Ez egy fos, nagyobb hitegetést művelnek ezek mint a kormánytagok együttesen. Az utolsó beszólás pedig hazugság az összes régi hírrel egyetemben.
  • Molnibalage #24
    Erre a csúszásra tökéletes az főhős beszólása a játékban:

    "Hahaha, what a mess!"
  • Indigo #23
    Valaki elárulhatná nekem is, hogy mitől lesz ez a DNF olyan nagy durranás! Ne haljak már meg hülyén!
  • Molnibalage #22
    Na akkor meg, hol a csúszás? Első prewiev videotól számítva 1,5 éven belül kiadva, az a mai világban nem rossz...

  • icewolf #21
    Ha a Dungenon Keeper neked valami sz.r...

    a Starcraft 98 elején jött ki legjobb tudásom szerint, és még ebben az évben követte a kiegészítő is hozva magával az első Diablo II videót...
  • Molnibalage #20
    Ezt sem értem, mert a Starfcraft is 97-es játék tudotommal vagy '98-as? Nem látom, hogy hol az orbitális csúszás. Hány évet kellett várni a Dungeon Keeper-re? Azt akkora szar votl, mint állat, és a Dibalo se egy nagy valami...
  • icewolf #19
    Teljesen mindegy, az akkori mércével az is hatalmas nagy csúszás volt. Az első trailler még a Starcraft - Brood Warral jött...
  • Molnibalage #18
    He? A Diablo '97 februárjában jelent meg itthon, a Diablo 2-vel meg már játszottam 2000 novemberében emlékeim szerint. Hol van az 5-6 év?