A DNF már a fejlesztők szerint is vicc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hahaha, what a mess!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a Starcraft 98 elején jött ki legjobb tudásom szerint, és még ebben az évben követte a kiegészítõ is hozva magával az elsõ Diablo II videót...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Semmilyen. Pont az volt az egésznek a lényege, hogy szopatták 5-6 évig az embereket, de közben nem igazán jöttek ki a Diablo-hoz hasonló hackandslash izék.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Éppen a kult-ot toszták el azzal, hogy rettentõ bénán csúsztattak éveken keresztül. Ha meg újra hype-ot akarnak csinálni, az jóval több kraftba fog kerülni, mint néhány béna kijelentés.
én a Commander vagyok én
A DNF mit tudna felmutatni? Belehugyozunk a wc-be, mosdóba, prostizhatunk? Gyönyörû grafika az Unreal 3 és a Crysis elõtt? Annyi esélye van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán...
Jó pár game volt, ami kurvasok csúszással jelent meg.
Prey: Azt még a Quake 2 elõtt kezdték el készíteni, megjelent pár kép és eltünt a süllyesztõben. De akkor tényleg különlegesen szép volt.. Asszem ez volt a második helyezett az örök ranglistán.
Heart of darkness: 4 évig készült, de amikor megjelent (mászkálós stílus) mindenki egeik dícsérte, annyira összetett volt. És tényleg. PC Guru 99%-ot adott rá és nem a grafika miatt.
A DNF szerintem soha nem fog megjelenni. Szerintetek melyik cég fizeti a nagy semmiért a fejlesztõket, grafikusokat? Vagy ha dolgoznak, csak úgy kidobják a francba és kezdik elõröl? Ez picit bûzlik...
én a Commander vagyok én
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(szó se róla a carmageddon is elég egyedi... 😊
Csak 1 játékot várok, a Carmageddon folytatását (mai verzióját, pl GTA4 szinten).
De sajna erre nem sok esély van. 😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Okos.
Egy beszólásban igazolom, hogy a hiba saját, mi basztuk el, mert túl jó terméket akartunk piacra dobni. Ezután hihetõ ígéretet teszek arra, hogy már letisztultak az ötletek, már kész van minden, és már csak végig kell menni egy egyenes úton, ahol már buktatóknak, akadályoknak se híre, se hamva.
Okos, csak éppen kegyetlenül kevés bármihez is.