Németh Szabolcs

Megérkeztek az első morzsák a Juiced 2- ről

A THQ már novemberben bejelentette, hogy készül a Juiced folytatása, de akkor többet még nem árultak el.

Hosszú hallgatás után a kiadó nyilatkozásra adta a fejét. A Juiced folytatása a Hot Import Nights alcímmel kerül majd a boltokba. A NFS-sorozat kihívója ütős kártyákkal indul a trónfosztás kísérletére. 93 licenszelt járgány, több mint tízezer beépíthető tuning-elem szerepel a kínálatban. Amint összeraktuk a darabkákból a világ legjobb autóját, máris szedhetjük négy abroncsunkat és Róma, London, Sydney, Párizs, illetve San Francisco utcáin bizonyíthatjuk be, hogy mi vagyunk az aszfalt ördöge.

Erről az ellenfeleink legkorábban ősszel, egészen pontosan szeptemberben bizonyosodhatnak meg, amikor a Juiced 2 PC-n túl az összes fontosabb konzolra megérkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • transilvanianRs #11
    Akinek inkabb bejon az arcade-os NFS az nyomja azon, de az csak egy luzer jatek , aki inkabb a szimulatorosabb Juicedet kedveli , hajra! A velemenyek kulombozhetnek, de a kettot nem nagyon lehet osszehasonlitani azon kivul hogy hasonlo temara lett epitve. Aki vezetett mar egy igazi szimulatoros jatekot mint a GTR2 peldkent az ertekeli a nehez kormanyzasat a Juicednek ... oszt annyi, itt a gyengek hullanak ... aztan rimanykodnak ... jajj, ez a jatek szar, mert nem lehet iranyitani, meg olya hogy 20 perc utan letorli mert nem tudja iranyitani ... a barom ... tanulj meg vezetni!
  • HJPOWER #10
    NAgyon jól lehetett irányítani az autókat, kivéve az izomautókat, azoknál teljesen szimulátoros lett! NAgyon tetszett. Sok NFS -t ver élményben.
  • RoadkilleR78 #9
    Én kipróbáltam az első demót, mert a képek alapján kíváncsi lettem. Szörnyű volt az irányítás a fizika a hangok minden. Aztán megjelent egy második demo, ami mintha nem is ugyanaz a játék lett volna. Már-már élethűnek mondható fizika, jó irányítás, hangok, minden. Aztán megjelent a játék, ami meg olyan volt mint az első demo. Kb 20 percig volt a gépemen.
    Ha a 2. rész a 2. demó stílusát követi akkor még jó is lehet a játék.
    Egy próbát megér ;-)
  • mgenya911 #8
    az 1 irányiása xar volt meg ugy az egész nem jött be, de azé kiv vok a 2-re pl San francisco utcáin baromi yoooo lehet száguldozni (Y)
  • bermuda3 #7
    sztem is az irányítás volt az egyik nagy hibája. pedig nem állt messze a jó játék kategóriától. remélem a második rész jó lesz...
  • Szefmester #6
    sztem az első rész csak az AI miatt bukott meg.. de amiatt nagyon..
  • SonicBoom #5
    Nem volt olyan rossz az első. Ha csiszolgatnak rajta, komoly pofon lehet az elkényelmesedett NFS készítőknek.
  • Loverman #4
    nem ez volt az ahol az AI szeretett csak úgy megállni az út közepén és keresztbefordulni, aztán előre-hátra menni, stb? mert akkor hajrá
  • Balumann #3
    Nagyszerű, most telipakolják effektekkel, hátha akkor jobban fog tetszeni a játékosoknak. Az 1 irányítása sztem szörnyű volt... :/ (kormánnyal és billel is)
  • Seth #2
    Ez hozott akkora sikert hogy készítsék a folytatást?? Atyaég