11
-
#11 Akinek inkabb bejon az arcade-os NFS az nyomja azon, de az csak egy luzer jatek , aki inkabb a szimulatorosabb Juicedet kedveli , hajra! A velemenyek kulombozhetnek, de a kettot nem nagyon lehet osszehasonlitani azon kivul hogy hasonlo temara lett epitve. Aki vezetett mar egy igazi szimulatoros jatekot mint a GTR2 peldkent az ertekeli a nehez kormanyzasat a Juicednek ... oszt annyi, itt a gyengek hullanak ... aztan rimanykodnak ... jajj, ez a jatek szar, mert nem lehet iranyitani, meg olya hogy 20 perc utan letorli mert nem tudja iranyitani ... a barom ... tanulj meg vezetni! -
HJPOWER #10 NAgyon jól lehetett irányítani az autókat, kivéve az izomautókat, azoknál teljesen szimulátoros lett! NAgyon tetszett. Sok NFS -t ver élményben. -
RoadkilleR78 #9 Én kipróbáltam az első demót, mert a képek alapján kíváncsi lettem. Szörnyű volt az irányítás a fizika a hangok minden. Aztán megjelent egy második demo, ami mintha nem is ugyanaz a játék lett volna. Már-már élethűnek mondható fizika, jó irányítás, hangok, minden. Aztán megjelent a játék, ami meg olyan volt mint az első demo. Kb 20 percig volt a gépemen.
Ha a 2. rész a 2. demó stílusát követi akkor még jó is lehet a játék.
Egy próbát megér ;-) -
#8 az 1 irányiása xar volt meg ugy az egész nem jött be, de azé kiv vok a 2-re pl San francisco utcáin baromi yoooo lehet száguldozni (Y) -
bermuda3 #7 sztem is az irányítás volt az egyik nagy hibája. pedig nem állt messze a jó játék kategóriától. remélem a második rész jó lesz... -
Szefmester #6 sztem az első rész csak az AI miatt bukott meg.. de amiatt nagyon.. -
SonicBoom #5 Nem volt olyan rossz az első. Ha csiszolgatnak rajta, komoly pofon lehet az elkényelmesedett NFS készítőknek. -
Loverman #4 nem ez volt az ahol az AI szeretett csak úgy megállni az út közepén és keresztbefordulni, aztán előre-hátra menni, stb? mert akkor hajrá -
#3 Nagyszerű, most telipakolják effektekkel, hátha akkor jobban fog tetszeni a játékosoknak. Az 1 irányítása sztem szörnyű volt... :/ (kormánnyal és billel is) -
#2 Ez hozott akkora sikert hogy készítsék a folytatást?? Atyaég -
jejhas #1 nem rossz csak jó legyen az irányitás mert pl nekem a CARBON mozgása hát vita elkerülése végett elég furcsa volt ( valószinüleg a LiveForSpeed hatása )