MTI

Verekedés a WoW kiegészítőért

Egy kölni boltban valódi harccá fajult a héten megjelent World of Warcraft kiegészítő megvásárlása.

A vevők a World of Warcraft kiegészítőjét akarták megvenni egy boltban, élve egy különleges kedvezménnyel, ám az eladók közölték: sajnos, a kereslet felülmúlta kínálatukat. Ezt nem tudták feldolgozni a virtuális harc hívei, és valódiba kezdtek, oly hevesbe, hogy három embert kórházba kellett vinni. A berendezés meg az ablakok sem győztesen "kerültek ki" az összecsapásból, és a harcosok miatt kézművesekre van égető szüksége a boltnak - egy beszámoló szerint a bejarati üvegajtót egy az egyben leszakitották.


A kiegészítő megjelenése miatt Magyarországon is már éjfélkor kinyitott több bolt, és már hétfő este folyamán hatalmas sorok alakultak ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • suti100 #53
    Hát hallod mert aki fps-el játszik az nem kocka? te gondolom nem is játszol és leoltod a wow-ot max havernál kipróbáltam 2 percig ez olyan min t a foci kipróbltam de nem ment igy nem is folytattam.....És nem divat hóbort mert a divat hóbórt manapság a divat emo max.De a wow inkább egy játék ami az összes játékból a legjobbakat össze szedte...
  • Picizöldfül #52
    hagyátok már..még kiderül hogy Csambó is [brutálnagy]"Kipróbálta"[brutálnagy]az új divat hóbortot!?
  • Morden23 #51
    Bár már Tinman elkapta a töködet, engem megelőzve, de nem a mágnesszalag, vagy az internet a lényeg.

    Ezzel az erővel azt is mondhattad volna, hogy "nem mindegy, hogy guminőt dugsz, vagy igazit"? Mert nagyjából ennyi a különbség egy nemlétező, számítógépgenerált (és olyanból sem valami "jóminőségű") nő, és egy filmszalagra felvett nő között. Az egyik igazi, a másik nem.

    És nem véletlenül mondtam, hogy 'szánalmas'. Kutyával csinálni, meg szadomazo-zni, az beteg. Ez csak szánalmas.
  • Szocsi88 #50
    Ja és akkor tíz év múlva a jövedelmedből levonják az SZJA-t, a TB-t meg a WOW-ot.
  • Tinman #49
    Nem érted a különbséget?
    Azon a mágnesszallagon Mandy meg Teresa Orlowsky volt, rendes igazi nők, de amivel összehasonlítottad azon az "adathordozón" egy nem létező rajzolt polygonvalami volt. Azért ez baromira nem mindegy.
  • Csambó #48
    Most nem azért de bocs a pontatlanságért 30-40 éve nem furcsa volt, hogy egy mágnesszalagra vered? (VHS)
  • Morden23 #47
    Az államnak nem olyan biztos, hogy szar lesz ez, ha majd jól megadóztatják az egészet (voltak/vannak rá ötletek és megoldások).

    "Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem)"

    Nem, a szado-mazo az BETEG, a WoW-ra recskázás SZÁNALMAS :) (nem akarok ősparaszt lenni, de "vazze, egy elfcsaj-alakú polygonhegyre vered?")
  • Szocsi88 #46
    Ez igaz, de az is hogy az államnak meg a szülőknek csak teher(bár nem iszik, nem eszik akkor nem biztos, hogy teher a szülőknek )

    Na meg ez a recskázó gyerek, ez már beteges. (Mondjuk a szado-mazo is, szerintem)
  • Morden23 #45
    Keress rá YouTube-on a "Caught Whackin To World Of Warcraft" címre :D:D:D
  • Picizöldfül #44
    az kötelező darab láttam énis,To Enlight:sajna fizikai ártalom is..tömeges elhízás ,szemromlás,a lábak elgémberedése majd elzsibbadása ami köztudottan érszűkületet is okoz,mármint a nagyon sok ülés,kell kicsit lazítani a lábakon, vki elküldi nekem azta wow kockás videót amin recskázik a csávesz? sokan modnták már de még nem láttam