LotR:Battle for Middle Earth II - The Rise of the Witch-King
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Inkább egy komolyabb kertész programra hasonlit mint stratégiára.
Ültess fát ha megtudod örizni,hogy kiircsák öket akkor tobább mehetsz,ha nem vagy elég kemny ZÖLD akkor nincs mit tenni a gép több oldalrol támadja a fáidad utánna no harcos hiába van lovéd.Kicsit együgyü szegény játék (és rohadtul utálja benne mindenki a fákat).
Ültess fát ha megtudod örizni,hogy kiircsák öket akkor tobább mehetsz,ha nem vagy elég kemny ZÖLD akkor nincs mit tenni a gép több oldalrol támadja a fáidad utánna no harcos hiába van lovéd.Kicsit együgyü szegény játék (és rohadtul utálja benne mindenki a fákat).
Hallod.
nekem is ez a bajom. Azt irja ,hogy rakjam fel a battle 2-t. De fenn van !! ??
nekem is ez a bajom. Azt irja ,hogy rakjam fel a battle 2-t. De fenn van !! ??
Hali!
Fent van az alapjáték, ennek ellenére továbbra sem akarja feltenni a kiegészítõt, hanem egyre csak az írja ki, hogy
"You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit."
Komolyan mondom már kezd a tököm kilenni a BfME2-vel, az alapjáték nem megy, csak 3,5 percig, hiába rakom újra, a tetves kiegészítõ meg nem akar feltelepülni... <#falbav>#falbav>
Fent van az alapjáték, ennek ellenére továbbra sem akarja feltenni a kiegészítõt, hanem egyre csak az írja ki, hogy
"You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit."
Komolyan mondom már kezd a tököm kilenni a BfME2-vel, az alapjáték nem megy, csak 3,5 percig, hiába rakom újra, a tetves kiegészítõ meg nem akar feltelepülni... <#falbav>#falbav>
Köszi már nem kell a kód.Nagyobb bajom van: a játékom lengyel nyelvû (torrent) nem tudtam hogy ilyen lesz.A magyarítást feltettem de a játék nem lett magyar.Aki megtudja csinálni az írjon léccike.
Sziasztok valaki megadná nekem az alapjáték telepítõ kódját (cd key)?
Köszi
Köszi
Hi, hogyan lehet népekkel fejlõdni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlõdtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintûek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help
hello! tudnátok nekem segiteni ?? felraktam a middle 2 öt és brobáltam felrakni hozzá a Witch kinget és mindig kiirt walamit h baja wan walami txt file - val hiába nyomtam az ismétre semmi!??
na emberek erre mondom azt hogy ízlések és pofonok<#vigyor2>#vigyor2>
Egyszerûen nem volt benne igazi kihívás. Ennyi.
LOL! Csak nem a PC Dome-os kanduhrka beszél itt nekünk? 😊 Aki szerint a Warcraft 3 sehol nincs a bfme-hez képest? =))))
Egyébként volt valami, ami miatt nekem úgy összességében mégis tetszett az elsõ rész. Talán a hangulata, a GYûrûk Ura világ, nem tudom. De mint stratégia tényleg gyenge volt, nem kellett benne túl sokat agyalni...
Egyébként volt valami, ami miatt nekem úgy összességében mégis tetszett az elsõ rész. Talán a hangulata, a GYûrûk Ura világ, nem tudom. De mint stratégia tényleg gyenge volt, nem kellett benne túl sokat agyalni...
én sem nyomtam neten,de láttam ahogy a bátyám játszik...hát szar volt😊
Stratégia semmi? Akkor még nem nyomtad neten.
Nekem sem tetszik. A grafika nagyon király, de stratégia semmi. Marad a MTW2
akkor most nem leszek bunkó paraszt
nekem nem tetszett a kettõ,ezért sztem ez se fog tetszeni. az egy volt a legjobb! csak kicsit szar volt a Helm szurdok😞
nekem nem tetszett a kettõ,ezért sztem ez se fog tetszeni. az egy volt a legjobb! csak kicsit szar volt a Helm szurdok😞
ez faintos lesz 😄
Azt látjuk. De önkritikád legalább van. Na hogy eltérjek szûk szókincsü, igen korlátozott barátunktól, a játékot várom, a Bfme2 jóval jobb volt mint az egy, remélem ez a fejlõdés megmarad a játékok színvonalában.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
sztem szar(bunkó paraszt vok)
szép,szép csak jöjjön már<#finom>#finom>