Németh Szabolcs

Europa Universalis 3: az igazi stratégáknak

Szerencsére sokan vannak, aki egy játék tartalmát fontosabbnak tartják, mint azt, hogy hogyan csillog Shader 3.0-ban a program.

Az Europe Universalis 3 pontosan azokat kívánja megszólítani, akik imádják a megizzasztó, szinte már betegesen valóságos és nehéz taktikai csatákat, kampányokat. Nincs 3D-s megjelenítés, 5.1-es hang, helyette viszont több hónapnyi kőkemény diplomácia, gazdasági és katonai csata vár minket, amelynek a végén ha a mérhetetlen stratégiai affinitásunk mellé szerencse is párosul, a földrész urai leszünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Összesen mintegy 250 nemzetből választhatjuk ki a szerencsést, vagy éppen szerencsétlent, akit helyes döntésekkel a legjobbak közé emelünk, illetve elhibázott lépésekkel a porba döngölünk.

A Paradox Interactive fejlesztése 2007 első negyedévére van beígérve.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alec #6
    jah.. meg az iskolákba se tanítsák mert mekkora szentségtörés már bakker
    nem kellene személyes sértésnek felfognod a történelmet
  • Yeti #5
    Mi az, hogy pont ekkor? A játék az 1400as években kezdődik, és akkor még nem volt. Az oldalon lévő screenshot nyílván egy játékállás, de igazából bármi előfordulhat, ha akarod, és elég jó vagy, akkor elfoglalhatod az egész világot Magyarországgal. De persze mivel te választod ki, hogy melyik évben akarsz kezdeni, mindíg annak megfelelően lesznek az országok. Persze ha az 1400as években kezdesz, akkor Mo. egyben lesz.
  • Lokids #4
    Én viszont pont ezért fogok vele játszani, hogy újra egyesítsem szép hazánkat. :)
  • rhonkhan #3
    DE ez tiszta gáz, a magyar királyság pont ekkor volt 3 részre szakadva, én tuti nem fogok ezzel játszani, ugyanis megnéztem a térképet, a hivatalos oldalon (azt ami mutatja Szent Hazánkat) és ott láttam, hogy a felszabdalt hazánk van ott, amúgy ez egy nagyon jó játék lenne, meg is tetszett, de így SOHA nem fogok ezzel játszani.
  • Zocsi #2
    Sütiii! Hol lehet megszerezni?! :P
  • Morden23 #1
    Ó igen, ó igen :)))