Németh Szabolcs

WoW - Burning Crusade januárra elhalasztva

Sajnos a Blizzard bejelentette, hogy nem kacsa az a kósza hír, hogy a Burning Crusade késni fog.

A mai nap folyamán több olyan hír is megjelent a világhálón, amely a Blizzard kasszasikere folytatásának késéséről szólt, és nem sokkal ezután a mindent eldöntő hivatalos megerősítés is megjelent. Eszerint a World of Warcraft kiegészítője az eredeti tervekkel ellentétben (november vége, december eleje) csak 2007 januárjában jelenik majd meg. A Blizzard indoklása szerint még nem zárult le a belső bétatesztek kiértékelése és ezért nem tudnák kockázat nélkül kiadni a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #7
    /golfclap

    habár nem rendeltem elő. Valahogy olyan diablo 2-s érzésem volt ··
  • Luminas #6
    1. A content patch nem holnap fog megjelenni, még van idejük balaceolni azt is.
    2. A teszteletlen része a BC-nek az lvl70-es instancek és a raid-instancek, ami nem kerül bele ebbe a patchbe.
  • Evil Merodak #5
    /laugh
  • Komolytalan #4
    Az ötlet maga jó, a gond az, hogy a patch nem a BCvel egyidőben fog megjelenni, hanem hamarosan, teszteletlenül. Mondjuk részben ezzel sincs semmi baj, mert a normálisnak tűnő LFG rendszer amit kitaláltak, meg a pvp átalakítás, ami szintén korrektebb lesz mint a régi az nem baj. Egyedül az új a talentok bevezetése ami kicsit szíven ütött, hiszen azok jelenleg olyan szinten borítják a classok közötti balancet, amennyire még soha nem volt megborulva a játék kiadása óta. Meg pl az új talent rendszer 62, 64-es szinten tanulható skillekre is épít, az meg ugye nem lesz meg a kiegészítőig. Szóval kicsit olyan szaga van az egésznek, hogy a closed beta teszterek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, open beta meg nem lesz, ezért a fele újítást kidobják élesbe, így - jó esetben - 1-2 hónapig a játékosok beta teszterré lesznek minősítve - azok is akik inkább játszanának a pénzükért, mint betaval görcsöljenek.
  • Loverman #3
    a kiegészítő tartalmának egy része mindenki számára elérhető lesz patch formájában, ez miért nem jó ötlet? tartsanak fenn két rendszert mindenre?...
  • Komolytalan #2
    Elég fika állapotban van még a beta, egyátalán nem baj hogy elhalasztják. Amúgy 1 része - amit azoknak szánnak akik nem veszik meg a kieget - benne lesz az 1.13-as patchben (új pvp rendszer, meg elvileg az új talentek is, bár ez szerintem nem túl jó ötlet).
  • Soundmaker #1
    Bakker... pedig előrendeltem...