Németh Szabolcs

Bier Tycoon - Oktoberfest Tycoon-osan

A sört inni jó, de egyesek szerint, csinálni még jobb. Nekik szól a Beer Tycoon, ahol egy sufniból indulva akár a nemzet söretalonjává is válhatunk.

A Virtual Playground végre ismét valami egyedivel rukkol elő. A játékban egy kisgazdaként kezdjük, és ha ügyesek és szerencsések vagyunk, akkor néhány éven belül az egész ország a mi nedűnket fogja fogyasztani. Nagyjából így is összefoglalhatnánk a program lényegét: törjünk söruralomra!

Az eszeveszett menedzselés közben azonban figyelnünk kell a marketingre is, ugyanis hiába teszünk súlyos euróezrekért sörreklámot a bébi pelenkákra az nem fog soha megtérülni. Ráadásul az elfogadottságunkat is igen mélyenszántóan érintheti a "forradalmi újítás". A jelszó, hogy lassan, de folyamatosan és legfőképpen ügyesen. Először is építsük ki a kapcsolatot a viszonteladókkal, küldjünk nekik karácsonykor, meg a gyermekük szülinapján képeslapot, hogy jövőre is tőlünk rendeljenek. Ha ez még nem kötné le teljesen az energiáinkat, akkor legyünk merészek és találjunk ki új ízeket és vezessük be a piacra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nagyon érdekes eresztésnek tűnik a Beer Tycoon és most néhány eddig nem látott képet is tudunk mutatni belőle.

A játék fejlesztőjének hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 0ckH4M #3
    És a megtermelt nedűt melyik porton vehetjük magunkhoz? Vagy előtte engedélyezni kell a tűzfalon? Érdekes de maradok a sörnek annál a változatánál, ami folyékony, és korsóba töltve belepasszol a kezembe...
  • gyuri12 #2
    énse vagyok Tycoon fan,de ezt azért kipróbálom:D I like SÖR!
  • Szalámi #1
    Érdekes alapkoncepció. Csak nem vagyok Tycoon fan.