Test Drive Unlimited - félnek a fejlesztők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre rá kellene jönni, hogy ezek játékok, és a szorakozás miatt lettek elkészítve.
Akit nem köt le az játszon mással, de ne mondja azt hogy szar!!!
Én is mondhatnám egy überfasza golf vagy tenis programra hogy szar, mert baromira nem az én játékom, de nem teszem, mert lehet, hogy annak akinek készítették nagyon is megfelel.
Sok divatfikázó, frejszolós droid....
Elethu szimulatorra vagyom akkor beulok a kocsimba es kerulok egyet.
Annal ugysem csinalnak jobbat az elkovetkezo 50 evben.
Nem kell tul komolyan venni egy jatekot nem az a celja hanem az onfeledt jatek amit a felnottek elfelejtenek.
Egy gyerek egy kolastetovel is eltud jatszani orakig. Ezt kene ujra megtanulni es nem arra varni hogy majd erzed a gravitacios terhelest ami gyorsitas kozben er a fotelodban.......
És igen, az LFS is isten játék 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
sok sikert!
ha kérdésed támad, akkor a www.liveforspeed.hu oldalon lévõ fórumon biztos segítenek, ha szépen kérdezel és nem crack után érdeklõdsz 😊
a tesztdrive-ot meg amigán 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
NFS 4 Hight Stakes
NFS 5 Porsche
NFS 6 Hot Pursuit 2
NFS 7 Undergrund
NFS 8 Underground 2
NFS 9 Most Wanted
NFS 10 Carbon
Ez a sorrend, ha nem hagytam ki semmit, de bizonytalan vagyok, mert úgy rémlett, hogy a Most Wanted volt a 10. rész, de most nem tudtam annyit összeszedni, így csak 9. lett :-))
abban voltak elõször rendõrök ha jól emlékszek.
Amúgy sztem a legjobb rész a 4 volt, mert szinte mindent tartalmazott mint a 3, + az új dolgok (csak a zenéje nem volt olyan jó) Az 5 volt a másik legjobb, de az máshogy 😊 5 után fospumpák (bár az UG1-ben legalább volt új dolog is, de csak abban).
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
így van
és miért ?
mert még ki se jött, de már le is gyõzte... azért
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
elég csak megnézni a youtube-os videókat ...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Pedig nálam biztos verte volna Carbont. Hozzá teszem azt is várom, de a TDU jobban érdekel.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),