Németh Szabolcs

Caesar 4 - Finis coronat opus!

Az egyik legjobban várt idei program elkészült. Az utolsó kbyte-ok is a helyükre kerültek és október 6-án Cézár babérjaira törhetünk.

Anélkül, hogy bárkinek is reklámot csinálnánk, létezik olyan adó, ahol még minőségi sorozatokat gyártanak. Ilyen a Róma, amelyet Magyarországon mindössze egy fizetős csatornán adtak, (hiszen az ő megbízásukból is készült). A Róma természetesen nem teljesen hű a történelemhez, vannak benne úgymond csodák, amik csak a tündérmesékben, na meg a forgatókönyvekben léteznek. Ki tudja, lehet, hogy ezt megnézvén jóval több megragadna a gyermekekben, mint amennyit a száraz nyelvezetű könyvekből megtanulnak a birodalomról.

De ha már eddig eljutottunk, menjünk tovább és a számítógép segítségével, és a Caesar 4-el mutassuk be az akkori életet! Természetesen az utóbbi néhány mondatunk költői túlzás, és csak az próbálja ki az imént említett játékot, aki szereti a társadalmi, gazdasági szimulációt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Caesar 4, jó néhány évvel a nagysikerű Caesar 3 után, ismét a szobánkba varázsolja az akkori birodalom minden báját. Hogy mikor? A jeles nap október hatodika, amely számunkra örökre kitörölhetetlen emlék marad.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)