Németh Szabolcs

Elder Scrolls 4: Oblivion - nem lesz kiegészítő

Tegnap - tévesen - több helyen is napvilágot látott az a hír, hogy Knights of the White Stallion néven kiegészítés érkezik az Oblivion-hoz.

A hír természetesen nem igaz. Pete Hines, a Bethesda egyik alapembere ma nyilatkozatot adott ki az egész csapat nevében, melyben cáfolta a lapok értesüléseit, hogy egy kiegészítőn dolgoznának. Természetesen lehet majd a játéknak folytatása, de egyelőre nem tervezik megbolygatni a The Elder Scrolls 4 világát.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Peter Hines azt is megígérte, hogy amint tervbe vesznek egy kiegészítést, azonnal tájékoztatni fogják a sorozat kedvelőit. Emellett nagyon oda fognak figyelni azokra a kritikákra, netán hasznos és megszívlelendő ötletekre, netán hibákra, amiket mi játékosok esetleg észreveszünk, míg ők nem.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bmark #15
    a drágalátos gothic ehez képest egy lófing, irányíthatatlan az egész játék béna grafikával. eza gothicrol a véleményemj aés bizonyára azért nem tölt mert nincs mit betöltenie
  • zachi #14
    nem tudnátok tippet adni hogy hol (hogy) lehet a legtöbb pénzt kapni?
  • Morden23 #13
    Na azok oda, ez tény.

    De olyan csókán oldották meg a Gulid-ek közötti szövetségrendszert, hogy minden lehetek egyszerre.

    Enyhén ócskának tartom, hogy a Dark Broth. egyik fő assasinja vagy, miközben az Aréna sztárja, az Archmage, a Fighter's Guild nemtudomkije, a főtolvaj, meg még isten tudja mi vagy.

    Ha lett volna egy kis eszük, kihatással lennének az egyes klánok a többire. Ebből így lófasz nem látszik a játékban, és igazi "tápolás" feelinget ad neki, hogy mindenhol te lehetsz a guildmaster.

    Természetesen a Mages Guild magas ívben szarja le, hogy a világ egyik legdurvább fejvadásza az Archmage, estébé. Na ez, ami igazán elkúrja a feelinget.
  • atomka91 #12
    Dark brotherhood küldik tényleg jók,és aránylag a guildes küldik is, de többet nem jacotam vele.
  • Rainor #11
    Még hogy unalmas.... végigvitted a Dark Brotherhood küldiket?? Na azok odabasznak!!
  • gyuri12 #10
    hát nekem ehhez nem kéne kiegészítő,de az jó lenne ha végre kiadnának a hülye fejlesztők valami rendes modot!
  • Sanyix #9
    Hát azt nemond hogy változatos volt, a menj át egy dungeonon, öljél meg mindenkit/hozz el valamit, nem változatos. Az alap fő küldetések még valamennyire változatosak, de a többi nem.
  • Molnibalage #8
    Igen, tényleg elhiszem, hogy valakinek tetszik. Nem a történet miatt unncsi, mert túl sokat nem tudtam vele játszani. Állandóan töltöget. Túlságosan hozzászoktam a Gothic-ban, hogy nem töltöget.

    Egyébként tényleg jópofa ötlet az TES V. Vajh mikorra készülne el? Ezt is vagy 3 évig csinálták. Mondjuk a Duke Nukem Forevr, meg már tíz éve jön lassan... Azért annyit csak nem kell várni az V-re. :)
  • Morden23 #7
    Fene tudja. Szerintem az Oblivion minden téren visszalépés a Morrowind-hez képest, kivéve persze a grafikát.
    Mondom ezt úgy, hogy a Morrowind-et 2x nyomtam végig, plusz belekukkantottam a két kiegészítőbe is. Az Oblivionnal egy ideje birkózom, talán ha 10 órát játszottam eddig, de valahogy nyögvenyelősen megy. Nem jött össze a feeling. Nem is kiegészítőt, hanem upgrade-kitet kéne kiadni a játékhoz. Annyira nagy és élő mikroverzumot akartak megteremteni, hogy a végén sokat markoltak, és keveset fogtak. Sehol nincsen pl. a Gothic2 kis világához képest.

    Megjegyzem, befogom a számat, mert lassan jön a Gothic 3, és lehet, hogy nagy pofára esés lesz.
  • Adam II #6
    Szerintem nem volt unalmas csak végigcsináltam az összes questet ami jópár hónapba telt és szvsz elég változatos volt.