Németh Szabolcs

C&C: Tiberium Wars - képek a palackból

A közelmúltban jelent már meg hír a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ról, de a játék megint helyet követel magának, ugyanis az eddigi legnagyobb képáradat érkezett meg hozzánk.

Bajban van az író, ha az előző híreiben mindent elmondott, amit hír szinten egy játékról érdemes és utána, amikor már tette le a tollat (jelen esetben billentyűzetet), máris veheti vissza a kezébe az íróeszközt, mert hírértékű anyag érkezett a programmal kapcsolatban. Most is ez a helyzet áll fenn. Mindenki tudja, hogy a Tiberium Wars egy stratégiai játék lesz, amelyben a NOD és a GDI fog majd életre-halálra menő harcot vívni. Természetesen lehetne fokozni a hírt egészen az egységek leírásával is, de akkor a cikk már egy jól megtermett előzetesre hasonlítana inkább.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A lényeg a lényeg. Tessék ezt a néhány képet megemészteni, mert hasonló móka vár minket a játék megjelenésekor.

Kapcsolódó letöltések:
  • Videó #1
  • Videó #2

    A játék hivatalos oldala
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • Ratty #21
      bejövős :)
    • rgerg #20
      Miről szól ez a játék...csak úgy nagy vonalakban.Sajnos egyikkel sem játszottam 2 óránál tovább,mert idegbetggé tett,de azért érdekelne,hogy mi is ez a sok dolog...
    • HuAn82 #19
      persze...
    • psishock #18
      uh...oh tényleg =). a nem@ tényleg elnéztem, biztosan mivel az előbbiekben szidtad a grafját, + mert már idősödik az idő. Nem akartalak ok nélkül szidni bro =)
    • Indigo #17
      ...de megbocsájtok, mert gondolom csak elnézted :D
    • Indigo #16
      Konkrétan ezt írtam: "nem arra gondolok hogy a grafika nem felelne meg a mai kor "színvonalának"

      Ebből te kiragadtad a második mondatrészt, ami önmagában épp az ellenkezője az igazi mondandómnak...
    • Indigo #15
    • psishock #14
      mint minden + grafikai ficsúrt, a HDR-t is ki tudod lőni 1 kattintással ha nincs kedved bámulni a túlexponált textúrákat, aki meg szereti annak ugyan miért ne lehetne kedvezni? =)

      "a grafika nem felelne meg a mai kor "színvonalának""
      ööö, akkor fogalmam sincs szerinted mik a mai kori szinvonalak, mert szerintem MINDENT belevittek. Shaderek, legújabb shadermodelek, HDR, beépített AA (gondolom AF is), árnyékok, soft-árnyékolás, dinamikus fények, fizika motor, "előrehaladott szemcse-rendszer" (így viccesebb), ami drasztikusam több particle-t tud kezelni real-time így sokkal szebbek a robbanások, füstők, szikrák és a tőbbi érdekességek.

      Nem tudom mi az az extra amit igényelsz még és nincs? motion blur? DOF? Ezek nem idevaló effektusok és inkább zavarnák (nagyon is) a játékmenetet, mintsem hogy szebbé tennék. 1st persion (talán még 3rd) nézetből esetleg lenne értelmük mivel maga "szem" optikáját próbálják szimulálni...
    • psishock #13
      "ha olyan lesz, mint a Generals, akkor nem lesz mit ellensúlyozni"

      attól azért egy kicsivel távolabbi vizeken evezik az eddigiekből itélve. Javaslom, hogy less meg 1-2 ingame videót, ha szeretted a régi cnc esetleg a cnc:ra hatását akkor közel jársz a tûzhöz.

      már az építési rendszer sem warcr....izé... generalszos, visszajött "újrakidolgozva" a side bar :), ami szintén + pont számomról mert már nagyon hiányoltam.
    • Indigo #12
      Szebbet? Bármikor.