Németh Szabolcs

Duke Nukem Forever - 2007.09.29?

Lehet már sokan nem is tudják, hogy milyen játékot takar a Duke Nukem 3D folytatása, a DNF, hiszen már lassan tíz éve fejlesztik az FPS-t.

Most ismét feltűnt egy apró reménysugár, ugyanis a 3D Realms soha el nem készülő játékát az Amazon.com (az egyik legnagyobb online kereskedés) jövő év szeptember végére ígéri, ki tudja mire alapozva állítják, hogy akkor kapható lesz náluk a DNF. Azt sajnos nem tudjuk, hogy ez csak egy ügyes marketinghúzás vagy netán valóságalapja is van a dátumnak, ugyanis a fejlesztők - mint mindig - most sem nyilatkoznak.

Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor alig egy év múlva jöhetne is a játék, hiszen ennyi idő alatt kiváló játékokat is szoktak fejleszteni. Ám ismerve a 3D Realms tempóját hamarabb lesz euró Magyarországon, mint Duke Nukem Forever.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kriszzz #29
    A rossz munkához még több kell!
  • noss #28
    jó munkához idő kell




    ;D
  • Morden23 #27
    "de a biztos dátum: 2016"

    Jé, akkor már tényleg euróval fogunk fizetni érte :D
  • rhonkhan #26
    "Ám ismerve a 3D Realms tempóját hamarabb lesz euró Magyarországon, mint Duke Nukem Forever."
    Ebbe te ne légy olyan biztos :)
    Az elemzők szerint a legkorábbi dátum: 2011
    de a biztos dátum: 2016
    szóval legkorábban 2011, de legkésőbb, vagy úgymond a leg alkalmasabb év az 2016
  • psishock #25
    Hmmmm, meglehet nem volt 7 egész év :) pontosan én sem tudhatom mivel semmi hivatalos utalás nincs rá, gondoltam a kolegám egy kevéssel leljebb jobban értesült tőlem (nyilván nem helyesen), de az viszont biztosan tudom, hogy mielőtt még ki adták volna az 1st már belekezdtek a folytatás fejlesztésébe.
    Legyen gorombán, 3-4 év akkor is szép fejlesztési idő, és jót produkáltak. Sorry a félreértésért, a lényege a hozzászólásom azon részének úgy is az volt, hogy jó munkához igen is idő kell.
  • Goth #24
    :DDASDDDa
  • Molnibalage #23
    Diablo 2 hét évig fejlesztve??? Ne ezt se halottam még. Az meg hogy lehet? At első jött ki '97 februárjában, ha jól emlékszem. A Heroes 2-vel együtt. (Hej, de rég volt.....)
    A D2 meg 2000 végén. Hol itt a 7 év???? Nehogy már a 2-őt a első megjelenése előtt kezdték el...
  • _Atti_ #22
    csillagközi kredittel majd legfeljebb :)
  • moRtiZ #21
    Ok, igazad van. :D
  • psishock #20
    én inkább annak a híve vagyok hogy legyen évente 2-3 értelmes játék, de akkor azokkal heteket, akár hónapokat is el lehessen lőni, mint hogy 20-30 uncsi, esetleg elfogadható szintû, de mindegyikre csak 5-8 órát kb. Sokkal kellemesebb mint hardware, mind software szempontjából is a pénztárcának, nem beszélve végre a minőségről is :)
    A Diablo2 a maga 7 évével tényleg aratott. Kb 1 éven körösztül szórakoztatott. De szerencsére még voltak hasonló jó dobások, és biztos vagyok benne, hogy ezután is lesznek.