Duke Nukem Forever - 2007.09.29?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rossz munkához még több kell!
noss
jó munkához idõ kell

;D

________ `_~_\" noss

"de a biztos dátum: 2016"

Jé, akkor már tényleg euróval fogunk fizetni érte 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

"Ám ismerve a 3D Realms tempóját hamarabb lesz euró Magyarországon, mint Duke Nukem Forever."
Ebbe te ne légy olyan biztos 😊
Az elemzõk szerint a legkorábbi dátum: 2011
de a biztos dátum: 2016
szóval legkorábban 2011, de legkésõbb, vagy úgymond a leg alkalmasabb év az 2016

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

psishock
Hmmmm, meglehet nem volt 7 egész év 😊 pontosan én sem tudhatom mivel semmi hivatalos utalás nincs rá, gondoltam a kolegám egy kevéssel leljebb jobban értesült tôlem (nyilván nem helyesen), de az viszont biztosan tudom, hogy mielôtt még ki adták volna az 1st már belekezdtek a folytatás fejlesztésébe.
Legyen gorombán, 3-4 év akkor is szép fejlesztési idô, és jót produkáltak. Sorry a félreértésért, a lényege a hozzászólásom azon részének úgy is az volt, hogy jó munkához igen is idô kell.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

😄DASDDDa

Molnibalage
Diablo 2 hét évig fejlesztve??? Ne ezt se halottam még. Az meg hogy lehet? At elsõ jött ki '97 februárjában, ha jól emlékszem. A Heroes 2-vel együtt. (Hej, de rég volt.....)
A D2 meg 2000 végén. Hol itt a 7 év???? Nehogy már a 2-õt a elsõ megjelenése elõtt kezdték el...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

_Atti_
csillagközi kredittel majd legfeljebb 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ok, igazad van. 😄

psishock
én inkább annak a híve vagyok hogy legyen évente 2-3 értelmes játék, de akkor azokkal heteket, akár hónapokat is el lehessen lôni, mint hogy 20-30 uncsi, esetleg elfogadható szintû, de mindegyikre csak 5-8 órát kb. Sokkal kellemesebb mint hardware, mind software szempontjából is a pénztárcának, nem beszélve végre a minôségrôl is 😊
A Diablo2 a maga 7 évével tényleg aratott. Kb 1 éven körösztül szórakoztatott. De szerencsére még voltak hasonló jó dobások, és biztos vagyok benne, hogy ezután is lesznek.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
Ez nem egészen úgy volt, a Prey-t igaz hogy szintén kb 10 éve kezdték fejleszteni de nem sokkal utána lerakták az egészet. Nemrég (egy két éve talán) ölelte fel egy másik csapat a projectet és kihozták az eredeti tervekbôl amit lehetett + a saját gondolataikat. Ehhez képest a DNF elméletileg még mindíg "folyamatos" fejlesztés alatt van. Az az érdekes hogy tényleg semmijen info vagy komment nem hagyta el a fejlesztôi irodát (leszámítva azokat a 99-es képeket, de utánna semmi). Lényegében úgyis mind1 hogy mikor hozzák ki, ha legalább hozza a DN3D-s szintet akkor már megérte. (ne adj isten, hogy übereli 😊
A stalker-t meg így is úgy is meglátjuk hamarosan, arról folyamatosan követhetjük a fejlesztési infókat stb-t a fôoldalon. Szémély szerint nem zavar ez az 1-2 éves késés, javítsonak ki lehetôleg minél több hibát, tökéletesítsék a játékmenetet, tegyék még élvezetesebbé az egészet, optimizáljonak. Nem kell mindíg az "5-8 hónap fejlesztés, 5-8 óra játékmenenet, semmi újrajátszhatóság, buggy" trendet követni.

S.T.A.L.K.E.R.-el együtt adják ki. Aranyozott díszdobozban..és ha eredetibe veszed meg akkor beleglavírozzák a neved a dobozba...
nem olyan biztos, h hamarabb lesz euró Nálunk :-)

zolo
<#ejnye1>
A nemrég megjelent Prey átvette ezt az elismerést, a maga 10 évével.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hat eddig a leghosszabb fejlesztesi ido, amibol jatek is jott ki, de ugyanilyen huzasok voltak, az a Diablo2 lett (7 evig fejlesztettek). Diablo2 überelt. Hajra DNF.

Pont most jutott eszembe, amikor megláttam sokszázadjára a hírt a dnf-rõl, beugrott, hogy a forever már csakis azt jelentheti, hogy mennyi idõ múlva adják ki.

TriMátrix lesz net neve 😊

Duke Nukem Forever - 2047.08.10?
Megjelenés a 46 fõbb platformra
pepe792
Na ezt kétlem hogy euró hamarabb lesz😄 Ha így folytatódik akkor a DNF 2050 elõtt sem jelenik meg😄

Danecay
Engem már ez nem érdekel a S.T.A.L.K.E.R.-el egyetemben, bár persze, ha megjelennek majd, ha ilyen történni fogy egyáltalán azért mef fogom nézni, hogy milyenek lettek, ezek a hatalmas projectek.

Teppik Amon
"Majd kész lesz ha eljön az ideje"
addig is: a zenéje akkor is jó volt 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Azt hittem már tudjátok, hogy a címe a fejlesztési idõt jelenti...
Éppen ezért már mindegy, hogy egy vagy tíz éven belül jelenik meg 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Helyesen: itthon hamarabb fogsz fizetni vele. Ami már tényleg ciki, fõleg a legutóbbi 2014-es jóslatokat alapul véve.

Szerintem ha ez a szar nem jön ki egy éven belül (minimum egy játszható demó), akkor dobhatják a projectet a kukába.

Eleinte mindenki várta.
Aztán kialakítottak egy egészen jó kis kultuszt a késésekkel, a DNF volt a mumus ami bármikor elõugorhat(ott volna) az idézõjeles szekrénybõl.
De már ezt is elcseszték, szerintem már senki nem várja ezt a játékot, sõt, biztos vagyok benne, hogy még kevesebben keresik/figyelik a vele kapcsolatos híreket. Ezzel annyit értek el, hogy a márkaértéket gyakorlatilag lenullázták, tehát ha nem tud valami nagyon jót a játék, akkor elég sanyarú sorsa lesz a piacon. Már ha kijön, ofkorsz.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

dirty dogg
feltéve, h nem vagy nyugdíjkorhatár közelében....ha esetleg igen, akkor nem biztos, h megéred.

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Az Euroval semmi baj, csak épp hamarabb fogsz vele fizetni, mint a DNF-el játszani <#vigyor>

azert remelem nem kapkodjak el a veget
Ez jó hasonlat volt<#nevetes1>
akyyy
most mi a baj az euroval<#ejnye1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;