29
-
kriszzz #29 A rossz munkához még több kell! -
#28 jó munkához idő kell
;D -
Morden23 #27 "de a biztos dátum: 2016"
Jé, akkor már tényleg euróval fogunk fizetni érte :D -
rhonkhan #26 "Ám ismerve a 3D Realms tempóját hamarabb lesz euró Magyarországon, mint Duke Nukem Forever."
Ebbe te ne légy olyan biztos :)
Az elemzők szerint a legkorábbi dátum: 2011
de a biztos dátum: 2016
szóval legkorábban 2011, de legkésőbb, vagy úgymond a leg alkalmasabb év az 2016 -
#25 Hmmmm, meglehet nem volt 7 egész év :) pontosan én sem tudhatom mivel semmi hivatalos utalás nincs rá, gondoltam a kolegám egy kevéssel leljebb jobban értesült tőlem (nyilván nem helyesen), de az viszont biztosan tudom, hogy mielőtt még ki adták volna az 1st már belekezdtek a folytatás fejlesztésébe.
Legyen gorombán, 3-4 év akkor is szép fejlesztési idő, és jót produkáltak. Sorry a félreértésért, a lényege a hozzászólásom azon részének úgy is az volt, hogy jó munkához igen is idő kell. -
Goth #24 :DDASDDDa -
#23 Diablo 2 hét évig fejlesztve??? Ne ezt se halottam még. Az meg hogy lehet? At első jött ki '97 februárjában, ha jól emlékszem. A Heroes 2-vel együtt. (Hej, de rég volt.....)
A D2 meg 2000 végén. Hol itt a 7 év???? Nehogy már a 2-őt a első megjelenése előtt kezdték el... -
#22 csillagközi kredittel majd legfeljebb :) -
moRtiZ #21 Ok, igazad van. :D -
#20 én inkább annak a híve vagyok hogy legyen évente 2-3 értelmes játék, de akkor azokkal heteket, akár hónapokat is el lehessen lőni, mint hogy 20-30 uncsi, esetleg elfogadható szintû, de mindegyikre csak 5-8 órát kb. Sokkal kellemesebb mint hardware, mind software szempontjából is a pénztárcának, nem beszélve végre a minőségről is :)
A Diablo2 a maga 7 évével tényleg aratott. Kb 1 éven körösztül szórakoztatott. De szerencsére még voltak hasonló jó dobások, és biztos vagyok benne, hogy ezután is lesznek. -
#19 Ez nem egészen úgy volt, a Prey-t igaz hogy szintén kb 10 éve kezdték fejleszteni de nem sokkal utána lerakták az egészet. Nemrég (egy két éve talán) ölelte fel egy másik csapat a projectet és kihozták az eredeti tervekből amit lehetett + a saját gondolataikat. Ehhez képest a DNF elméletileg még mindíg "folyamatos" fejlesztés alatt van. Az az érdekes hogy tényleg semmijen info vagy komment nem hagyta el a fejlesztői irodát (leszámítva azokat a 99-es képeket, de utánna semmi). Lényegében úgyis mind1 hogy mikor hozzák ki, ha legalább hozza a DN3D-s szintet akkor már megérte. (ne adj isten, hogy übereli :)
A stalker-t meg így is úgy is meglátjuk hamarosan, arról folyamatosan követhetjük a fejlesztési infókat stb-t a főoldalon. Szémély szerint nem zavar ez az 1-2 éves késés, javítsonak ki lehetőleg minél több hibát, tökéletesítsék a játékmenetet, tegyék még élvezetesebbé az egészet, optimizáljonak. Nem kell mindíg az "5-8 hónap fejlesztés, 5-8 óra játékmenenet, semmi újrajátszhatóság, buggy" trendet követni. -
kajdi #18 S.T.A.L.K.E.R.-el együtt adják ki. Aranyozott díszdobozban..és ha eredetibe veszed meg akkor beleglavírozzák a neved a dobozba... -
Csuki101 #17 nem olyan biztos, h hamarabb lesz euró Nálunk :-) -
A nemrég megjelent Prey átvette ezt az elismerést, a maga 10 évével. -
moRtiZ #15 Hat eddig a leghosszabb fejlesztesi ido, amibol jatek is jott ki, de ugyanilyen huzasok voltak, az a Diablo2 lett (7 evig fejlesztettek). Diablo2 überelt. Hajra DNF. -
Ratty #14 Pont most jutott eszembe, amikor megláttam sokszázadjára a hírt a dnf-ről, beugrott, hogy a forever már csakis azt jelentheti, hogy mennyi idő múlva adják ki. -
fawcet #13 TriMátrix lesz net neve :) -
Szkifi #12 Duke Nukem Forever - 2047.08.10?
Megjelenés a 46 főbb platformra -
#11 Na ezt kétlem hogy euró hamarabb lesz:D Ha így folytatódik akkor a DNF 2050 előtt sem jelenik meg:D -
#10 Engem már ez nem érdekel a S.T.A.L.K.E.R.-el egyetemben, bár persze, ha megjelennek majd, ha ilyen történni fogy egyáltalán azért mef fogom nézni, hogy milyenek lettek, ezek a hatalmas projectek. -
#9 "Majd kész lesz ha eljön az ideje"
addig is: a zenéje akkor is jó volt :) -
M2 #8 Azt hittem már tudjátok, hogy a címe a fejlesztési időt jelenti... -
Drawain #7 Éppen ezért már mindegy, hogy egy vagy tíz éven belül jelenik meg :) -
Morden23 #6 Helyesen: itthon hamarabb fogsz fizetni vele. Ami már tényleg ciki, főleg a legutóbbi 2014-es jóslatokat alapul véve.
Szerintem ha ez a szar nem jön ki egy éven belül (minimum egy játszható demó), akkor dobhatják a projectet a kukába.
Eleinte mindenki várta.
Aztán kialakítottak egy egészen jó kis kultuszt a késésekkel, a DNF volt a mumus ami bármikor előugorhat(ott volna) az idézőjeles szekrényből.
De már ezt is elcseszték, szerintem már senki nem várja ezt a játékot, sőt, biztos vagyok benne, hogy még kevesebben keresik/figyelik a vele kapcsolatos híreket. Ezzel annyit értek el, hogy a márkaértéket gyakorlatilag lenullázták, tehát ha nem tud valami nagyon jót a játék, akkor elég sanyarú sorsa lesz a piacon. Már ha kijön, ofkorsz. -
#5 feltéve, h nem vagy nyugdíjkorhatár közelében....ha esetleg igen, akkor nem biztos, h megéred. -
Indigo #4 Az Euroval semmi baj, csak épp hamarabb fogsz vele fizetni, mint a DNF-el játszani -
savior #3 azert remelem nem kapkodjak el a veget -
Cassell #2 Ez jó hasonlat volt -
#1 most mi a baj az euroval