Duke Nukem Forever - 2007.09.29?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jé, akkor már tényleg euróval fogunk fizetni érte 😄
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ebbe te ne légy olyan biztos 😊
Az elemzõk szerint a legkorábbi dátum: 2011
de a biztos dátum: 2016
szóval legkorábban 2011, de legkésõbb, vagy úgymond a leg alkalmasabb év az 2016
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Legyen gorombán, 3-4 év akkor is szép fejlesztési idô, és jót produkáltak. Sorry a félreértésért, a lényege a hozzászólásom azon részének úgy is az volt, hogy jó munkához igen is idô kell.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A D2 meg 2000 végén. Hol itt a 7 év???? Nehogy már a 2-õt a elsõ megjelenése elõtt kezdték el...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A Diablo2 a maga 7 évével tényleg aratott. Kb 1 éven körösztül szórakoztatott. De szerencsére még voltak hasonló jó dobások, és biztos vagyok benne, hogy ezután is lesznek.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A stalker-t meg így is úgy is meglátjuk hamarosan, arról folyamatosan követhetjük a fejlesztési infókat stb-t a fôoldalon. Szémély szerint nem zavar ez az 1-2 éves késés, javítsonak ki lehetôleg minél több hibát, tökéletesítsék a játékmenetet, tegyék még élvezetesebbé az egészet, optimizáljonak. Nem kell mindíg az "5-8 hónap fejlesztés, 5-8 óra játékmenenet, semmi újrajátszhatóság, buggy" trendet követni.
A nemrég megjelent Prey átvette ezt az elismerést, a maga 10 évével.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Megjelenés a 46 fõbb platformra
addig is: a zenéje akkor is jó volt 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Szerintem ha ez a szar nem jön ki egy éven belül (minimum egy játszható demó), akkor dobhatják a projectet a kukába.
Eleinte mindenki várta.
Aztán kialakítottak egy egészen jó kis kultuszt a késésekkel, a DNF volt a mumus ami bármikor elõugorhat(ott volna) az idézõjeles szekrénybõl.
De már ezt is elcseszték, szerintem már senki nem várja ezt a játékot, sõt, biztos vagyok benne, hogy még kevesebben keresik/figyelik a vele kapcsolatos híreket. Ezzel annyit értek el, hogy a márkaértéket gyakorlatilag lenullázták, tehát ha nem tud valami nagyon jót a játék, akkor elég sanyarú sorsa lesz a piacon. Már ha kijön, ofkorsz.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
If it ain\'t broken, don\'t fix it.