Ötvös Tibor

Ingyenessé válik az EVE Online

13 év után az EVE Online is ingyenessé válik.

Az EVE Online az egyik legnépszerűbb MMO mind a mai napig és hamarosan érkezik hozzá a következő kiegészítő csomag, mely a Clone State címet kapta. Akinek az életéből eddig kimaradt a játék az hamarosan pótolhatja, hiszen a csomag megjelenése novemberben lesz esedékes és ezzel együtt maga az alapjáték pedig teljesen ingyenessé válik.

Az EVE Online ezzel a World of WarCraft megoldásait követi, hiszen nem a teljes játékot kapuk meg, csupán a huszadik szintig juthatunk el, onnantól ugyanúgy meg kell vásárolni a teljes játékot, mint a Blizzard MMO-jának esetében. Ez azonban pont elég idő lesz arra, hogy valaki eldöntse, akar tovább kalandozni ebben az univerzumban vagy mást keres magának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jkedzs #7
  • Cefet #6
    Nem vagyok Hunos, de remélem néhányan olvassák közülük... ;)
    Nem tudom miről beszélsz, a játékban nincsenek szintek. Az eddigi próbaverzióban sem tanulhattál minden skillt, ráadásul a 2 hét próbaidő kb semmire sem elég. Főleg nem elég egy kezdő karakternek kitermelni a PLEX-et. Amikor csak 600 millió ISK volt, akkor sem volt könnyű "kibányászni", még Orca support mellett sem, de most 1 milliárd felett van. Arról nem is beszélve, hogy egy komolyabb bányász flotta nem kezdő karaktereket feltételez... Ahogy a harc, anomozás, gyártás vagy bolygózás sem. A PLEX árát egyedül a piac határozza meg, ha kevés van eladó, akkor felmegy az ára. Nem tudom miért és hogyan csalna ezzel a CCP...
  • UUUU #5
    Fogadom Hunos csicska vagy, hogy igy flegmazol. Az ingyenesseg meg egy nagy hum-bug, kapsz egy "probaverziot", ami kb semmire nem jo, mert olyan alacsony szintuek lesznek a megtanulhato skillek. Aztan utana ugyanugy fizethetsz, ha rendesen jatszani akarsz es nem pedig bohockodni..
    Eddig is kilehetett probalni a jatekot, raadasul az abban levo szintek nem voltak korlatozottak es kilehetett termelni a GTC-t.
    Most meg mar a gyoker CCP meg a GTC arait is sunyi modon tolja felfele, hirtelen megjelennek a marketen a magasba feltolt aru GTC-k, mikozben a karbantartasi ido kozben az olcsok pedig lekerulnek, mikozben senki nem tud jatszani abban az idoszakban, tehat felvasarolni se tudna.
  • Cefet #4
    Valóban fingod sincs, de azért ideböfögsz. Valószínűleg ki sem tudtál dokkolni, nemhogy a játék mélységeibe belelátni... Szerencsére az ilyen játékosok nem sokáig maradnak.
    Az EVE talán a valaha volt legösszetettebb, legbonyolultabb, ugyanakkor a legélethűbb űrszimulátor, amit eddig csináltak. Ha akarsz, lehetsz "békés" bányász, vagy kereskedő, vakmerő felfedező, zsoldos, gyáros, bolygó művelő, esetleg kőkemény harcos. A legjobb benne, hogy nincs egy mindenkit agyonb*szó véres balta. Minden feladatra megvan a legalakalmasabb hajó (igazából 4, mert 4 faj van, +egyebek...), amiknek persze vannak gyengéi is. Egyedül is játszható, de akár bányászol, akár harcolsz, igazán hatékony csak csapatban leszel, megfelelően összeállított flottával.
    Nem tudom a cikkíró honnan szedte a 20. szintet (a játékban nincsenek szintek), én úgy tudom, hogy az alfa klónokra egy olyan korlátozás lesz, hogy csak tech 1-es hajókat és modulokat használhatnak, komolyabb skilleket nem tanulhatnak. Ez sok esetben biztosan hátrányt jelent majd, de cserébe bármit csinálhatsz, bárhová mehetsz időkorlát nélkül. Arra jó lesz, amire szánták: kipróbálhatod, hogy tetszik-e, és ezt sokkal szabadabban, mint eddig.
  • jkedzs #3
    http://www.theverge.com/2016/8/31/12729104/eve-online-free-to-play
  • jkedzs #2
    fingom nincs, de arra jó lesz, hogy elbohóckodjunk vele egy kicsit.
    fizetni semmi kedvem, inkább nem játszok vele, ahogy eddig is tettem*.
    山(^^)山

    * 1 hónapig eddig is ingyenes volt, amiből kb 5 napot használtam ki, mert nem értem rá többre. így kb semmi értelme nem volt. a skillek kifejlesztése is AFK (gyk: valós) időhöz kötött (1-2 nap ilyesmi).

    valószínűleg a szerverek összeszarják majd magukat egyébként. sok jóra nem számítok. :'D
  • Wharyoo #1
    Elmesélné valaki, hogy EVEben a 20. szint az mit is jelent? :)