Németh Szabolcs

Anno 1701 - anno a legsikeresebb német játék

A Sunflowers végre lerántotta a leplet az Anno-sorozatuk legújabb tagjának érkezéséről. A 1701-el fémjelzett epizód történetileg maximálisan kapcsolódni fog az elődökhöz.

A fejlesztőgárda két okból is a középpontba került. Egyrészt bejelentették, hogy minden idők legsikeresebb német játéksorozatának a következő része október 26-án jelenik meg. Másrészt nagyon közel van a ParaWorld érkezése is, amelyben szintén a Sunflowers keze van. Most mi azonban foglalkozzunk csak az Anno 1701-el. A játékban a feladat egyszerű, egy metropoliszt kell felépítenünk. A megvalósítás viszont már problémákba ütközhet. A képek alapján ahhoz kétség sem férhet, hogy az idei Anno a legszebb a sorozatban. A játék mélységére sem lehet majd panasz elvileg, hiszen a mostani rész az Anno-fanatikusok bevonásával készült, így nagyon sok hibát sikerült kiküszöbölni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Arra, hogy ezt mind mi magunk is megtapasztaljuk, nem kell már sokat várni. Október 26-án jön az Anno 1701, és valószínűleg mindent lesöpör, de főleg a tankönyveket az íróasztalról.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsuvajoe #4
    LOl hat a tükrkep az eltunt de eleg ugy nwez ki minth aki is lene forditva
  • Zocsi #3
    Én naon régen játszottam egy anno-val. Csak arra emléxem, hogy qrva nehéz volt, ill. én voltam még beginner gamer, meg az angol tudásom se volt annyira jó. Mindenesetre órákig a géphez kötött...
    A grafika pazar lesz, bár a gépem már kevés lesz hozzá... A vulkán kitörős képen nem értem, hogy a vulkán tükörképe...? :/
  • gyuri12 #2
    állítólag nagyon zsír játék,de nem tudok róla sokat és nem merem kipróbálni,valaki meséljen róla!:D:D
  • szurka #1
    hát, a grafikára nem lesz panasz, csak bírja a gépem:(