Németh Szabolcs

The Witcher - labdába rúghat?

Kétségkívül gyönyörű képeket kaptunk a készülő Witcherből. Hogy ez mire lesz elég az erős konkurenciával szemben, majd kiderül.

Amikor megpillantottuk a képeket, már akkor letisztult bennünk, hogy grafikailag a Witchernek valószínűleg semmi szégyenkeznivalója nem lesz sem a Gothic 3, sem az Oblivionnal szemben. A kérdés inkább az, hogy a játékmenet zsenialitása fel tudja-e venni a versenyt a nagynevű ellenfelekkel szemben. A 2002-óta folyamatosan fejlődő játék elvileg nem csak a szemet, hanem a lelket is elkényeztetheti, hiszen a fejlesztők váltig állítják, hogy a túlságosan akciós-RPG-től távol tartják magukat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Erről csak akkor bizonyosodhatunk meg véglegesen, ha hosszú várakozás után végre a kezünkben forgathatjuk a The Witcher dobozát.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • marcuc #5
    ennyi erővel csinalhatták volna heroes garafikávál sztem nagyon kóó a grafika és ez az eddigi legjobb játék amivel játsottam(pedig volt egypár a 12 évem alattxd)
  • Morden23 #4
    Mi bajod a vízzel? Ott az első képen tökéletesen remekül néz ki a víz? Mit akarsz még? Legyen nedves a te lábad is, ha a karaktered belemegy?
  • Zocsi #3
    Hát ez naon csilivili... megnéztem a hivatalos oldalon levő videoból párat és hát izzééé... Okéka, hogy telik az idő és ennek látható jele van az árnyékokon, meg a felhőkön, de könyörgöm legalább a karakter árnyéka álljon a megfelelő irányba! Azért ez elég gáz.
    Másfelől a ha már effektezünk, legalább megcsinálhatták volna normálisra a vizet... Nade nem is szapulni akarom, mert emelett a játékélmény biztos jó lehet, csak azért mégés. Ezek elég minimum elvárások...
    Mind e mellett várom a játékot, játszani már úccse fogok vele!
  • Indigo #2
    A manusz milyen sampont használ amitől ennyire fénylik a haja? (De lehet hogy megint csak a készítők estek át a ló túlsó oldalára ezekkel az idióta effektekkel...)

    Amúgy én is várom a játékot, már láttam róla néhány videót, ami a harcot illeti nem lesz gyenge. Csak az RPG rész is jó legyen.
  • Morden23 #1
    Nagyon feelinges kis képek ezek. Engem kicsit az 1000 éves Heretic 2 programra emlékeztet. Szórják csak az RPG-ket, előbb-utób kisül valami nagyon jó a dologból. Azért még mindig a Gothic 3-at várom, de erre is érdemes lesz odafigyelni.