Németh Szabolcs

Need for Speed Carbon hírek

Az Electronic Arts közeledvén az októberi-novemberi játékesőjéhez, egyre többször tűnik fel a hírekben. Most az NFS: Carbon-ból mutattak meg részleteket.

Egy igen nagy (110 MB-os) ízelítő érkezett az Need for Speed:Carbon-ból. A videóban két egyáltalán nem a pálya ördögének nevezhető egyén versenyzik egymással. Az Underground illetve Most Wanted érzésből semmi nem jön át a játékon keresztül. Ami még feltűnő, hogy nincsen forgalom!?

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az EA legújabb NFS-e ősszel jön és nagyon kíváncsian várjuk ,mert a MW-el egyszer már letértek az Underground-útjáról és most igazából még senki sem tudja, hogy a fejlesztők mely ingoványra tévednek, hiszen ez az eddig kiadott médiaanyagokból nem derül ki sajnos.

A videó letöltése

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dvdrw111 #36
    nekem tökéletesen megy és most vagyok 50%-éknál és van egy mazda rx7, dodge chalenger r/t,volvagen golf és én azt a csajt ngyon könyen evertem egy rx7-el.
  • InfectedMann #35
    Ha már lentedd szóba jött a Most Wanted...
    oltárira elbaszták azzal, hogy alig vol benne tuning...
    meg minden kellett az a sok amúgy is irdatlan gyors sporverda ami alapból szarrá van tuningolva???
    Nekem marhára nem jött a MW...
    Remélem a Carbon jobb lesz, több tuningal... 5letesebb autókkal és jó pályákkal !
  • Csaba #34
    Nem volt az olyan nehéz, csak szinte végig figyelni kellett 1-1 verseny közben a catch up miatt, ami nekem tetszett. Ami viszont nem, hogy az ellenfél legtöbbször sokkal lassabb kocsival volt, mégis a sarkamban lihegett (persze párszor jól lehagytam őket, de ez a ritkábbik eset volt). Lett volna ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb kocsival, akkor semmi baj nincs a catch up móddal, mert úgy hihető, de így nem.
    Szerintem ez a legnagyobb hibája a most wantednek. Állítólag azt mondták a készítők, hogy érezni lehet a különbséget a Carbonban a kocsik között. Kíváncsi leszek rá.
  • KexSkyline #33
    Az összes NFS jó volt mindig nem volt ellen fele de MW nagyon gagyi lett de ami jó lett az a grafikája de a tunning inkább akkor ne rakták volna be meg BMW-t nem lehet tunnigolni :S Remélem a Carbon jobb lesz !
  • gegeethestyle #32
    Az Underground 1 nek volt a legnagyobb játékélménye. A kettőnek sem volt semmi, a MostWanted-et már csak kétszer vittem végig, (trainer-el), mert nagyon nehéz volt, és idegesítők voltak a rendőrök, remélem javítottak a tendencián, mert nagyon lecsúsztak. Legyen könnyebb, és sok a tuning!!! :D
  • Csaba #31
    Hát az gáz. De ne aggódj, a Carbon tuti tetszeni fog:-))))
  • Indigo #30
    Pont egyike vagyok annak a 2-3 emberkének
  • Csaba #29
    Hát azért a legjobban az hasonlít az összes nfs közül a street rodra...
    Amit írtál, az pont azt bizonyítja, hogy a 3-4-ben sem voltak toppon a pályák számával. 8-10 pálya volt, és kész. Az, hogy mirrorozom, meg visszafelé megyek rajta, attól még ugyanannyi a pálya. Ez pont olyan, mint az undergroundban máshol van 1-2 kanyar meg ugrató... Ezzel magadnak mondtál ellent. Ráadásul az aztán nagy kreativitás volt, hogy beletették az összes pályát a 3-ból a 4-be (kivéve a bonus pályát). Ezzel gyakorlatilag feleslegessé tették a 3. részt... A legtöbb pálya meg abszolút nem jött be, mert körpályák voltak szinte mind. Sokkal jobban szeretem a sprint pályákat, az nem olyan unalmas. A 4-ben a karrier mód tetszett nagyon.
    Egyébként nem véletlen, hogy más vizekre eveztek az undergroundokkal, mert semmi újdonság nem volt bennük már. Minden részben tengerparti, havas stb. pályák, ferrarik. A hot pursuit 2-vel megkaptál mindenféle csodaszép egzotikus szépségű pályát, meg mindent, csak maga a játék volt rém unalmas. Ezek után nyilvánvaló volt, hogy mást kell kitalálniuk. Vajon miért tartanak még mindig a tuningosdinál? Mert nagyon bejött az egész téma, és sikeres. Lehet, hog 2-3 emberkének nem tetszik, de a többség imádja. Én mondjuk a hangulata miatt.
    Egyébként nem kell megvédened a régebbi részeket, szerintem a maga idejében majdnem az össze nfs jó volt (nekem csak a 2. rész és a hot pursuit 2 nem jött be), de az új részekkel sincs baj.
  • fv82 #28
    atlanticat valahogy kétszer írtam le
  • fv82 #27
    Atlantica, Aquatica tuti kihagytad Atlantica, de azért szép. A négy baromi jó volt úristen mit művelt azzal egy voodoo2, de a porsche máig a legjobb. Bár írta valaki, hogy a rendőrök csalnak, hát ez mindíg így volt pu-ban álló helyzetből legyorsultak, de nem idegeskedtem ennyi belefért