Németh Szabolcs

Pro Evolution Soccer 6 - a trónfosztó sorozat

Ha foci, akkor FIFA - ez volt a jelszó 2002-ig. Ekkor robbant be a köztudatba Shingo "Seabass" Takatsuka játéka, a PES.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a PES-sorozat átvette a stafétabotot az EA Sports üdvöskéjétől. A Pro Evolution Soccer 5 már egyértelműen lehagyta a korábbi vetélytársát a Fifát. Aki egyszer leül a program mellé és rászán mondjuk egy órát, hogy megszokja a PES valóban kissé "trükkös" irányítási rendszerét, annak olyan virtuális-foci élményben lesz része, amit a FIFA eleddig meg sem tudott közelíteni. A piacon nincs megállás, és ősszel a FIFA-val egy időben érkezik a sorozat legújabb tagja, a PES 6.

A legújabb foci szimulátorhoz nagyon sok reményt fűz a Konami. Ennek igen markáns jele, hogy a cég most először vitte ki a világ legnagyobb videó illetve számítógépes játékbörzéjére a programot, valamint a játék megálmodója Shingo "Seabass" Takatsuka is tiszteletét tette a banzájon. A fejlesztők tényleg komolyan gondolják, hogy ősszel igazi trónfosztást hajtanak végre. Már most is kilóg a lóláb, de egyelőre még ketten ülnek a trónon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Konami célja többek között Adriano megszerzésével az, hogy végleg letaszítsák a pulpitusról az EA Sports gyermekét. Azért ez a terv igen merész, hiszen az EA-ról tudni lehet, hogy akkor dobbantanak a legnagyobbat, amikor a legnagyobb szükség van rá. Mint ismeretes a FIFA-sorozat sokáig alternatíva nélkül díszelgett a sport játékok trónján és minden évben egyre csak csökkent és csökkent a motiváció, hogy valami nagyot alkossanak.

A PES-sorozat a fejlesztők ígérete szerint grafikailag fog a legjobban megváltozni. Ezenfelül természetesen lesznek még újdonságok - amiket egyelőre még titok övez - de a PES 6 irányításban, a játékélményben, azaz a nagybetűs hangulatban és a már előbb említett vizuális megjelenítésben kívánja megverni a FIFA-t. Az, hogy ez a terv valóra válik-e, egyelőre még kérdéses, hiszen nincs az asztalunkon sem az egyik sem a másik teljes verziója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grims #33
    helo
    nekem is ez lenne a kérdésem.nem online, hanem egymás ellen.tehát gamepaddal keyboard ellen hogy kéne?addig eljutottunk,h Match/P1 vs P2 de onnan hogyan tovább?
    előre is kösz
  • levi8 #32
    cs hogy kelll pes 6 ba multizni ?minden almom az csak valaki mondja el pls
    akki tudja vegyel fe el msnre vagy írjon vissza msn: [email protected]
    0 az egy nullla a ne ó nak nézétek
  • MrDOS #31
    Ha FIFA akkor 2001-es a legjobb.
  • MrDOS #30
    Azt tudom, hogy jobb, mint a FIFA, de a PES 5-nél jobb?
  • Ádám000015 #29
    Ja hogy?????????????????,
  • levi8 #28
    sziasztok !!!
    hogy kell multizni pesbe?ja és sokkal jobb mint a fifa
  • chicken chaser #27
    ja és tűzfal kikapcsolva...
  • chicken chaser #26
    nincs routerem, kábel egyből belemegy az alaplapba...
  • Indigo #25
    Routeren meg kell nyitni az 5730-as udp portot.
  • chicken chaser #24
    sziasztok!
    megvettem a progit és már regeltem is magam, viszont network opciónál a "testing network environment" felirat után kidobja, hogy "unable to transmit udp port 5730" és hogy próbálkozzak direkt nettel. kábeles netem van, mi lehet a megoldás! Helpért előre is thx! nagyon szeretnék onlány jáccani!!