33
-
grims #33 helo
nekem is ez lenne a kérdésem.nem online, hanem egymás ellen.tehát gamepaddal keyboard ellen hogy kéne?addig eljutottunk,h Match/P1 vs P2 de onnan hogyan tovább?
előre is kösz -
levi8 #32 cs hogy kelll pes 6 ba multizni ?minden almom az csak valaki mondja el pls
akki tudja vegyel fe el msnre vagy írjon vissza msn: [email protected]
0 az egy nullla a ne ó nak nézétek
-
MrDOS #31 Ha FIFA akkor 2001-es a legjobb.
-
MrDOS #30 Azt tudom, hogy jobb, mint a FIFA, de a PES 5-nél jobb? -
Ádám000015 #29 Ja hogy?????????????????, -
levi8 #28 sziasztok !!!
hogy kell multizni pesbe?ja és sokkal jobb mint a fifa
-
chicken chaser #27 ja és tűzfal kikapcsolva... -
chicken chaser #26 nincs routerem, kábel egyből belemegy az alaplapba... -
Indigo #25 Routeren meg kell nyitni az 5730-as udp portot. -
chicken chaser #24 sziasztok!
megvettem a progit és már regeltem is magam, viszont network opciónál a "testing network environment" felirat után kidobja, hogy "unable to transmit udp port 5730" és hogy próbálkozzak direkt nettel. kábeles netem van, mi lehet a megoldás! Helpért előre is thx! nagyon szeretnék onlány jáccani!! -
Dead Deiler #23 Olyasmit hallotam hogy ehez is király magyar kommentátor lesz.Mikor is adják ki? -
mourinho #22 Hali!
Az lenne a kérdésem, DKZ Studioval rakom be az arcokat és a Special Hairstyles mettől meddig tart???
Előre is köszi, bye -
gaglito #21 hi, itt találhatok letöltéseket a PES-hez, ha valakit érdekel: FVM -
pusztito15 #20 http://independence.fake.hu/ -
forsbergp21 #19 helo vettem egy dual analog joypadot de a ket kar rajta nem akar mukodni a pes hez
beallitanam de nyomom az egyiket mondjuk fel es nem erzekeli. menetem mar kalibralasra meg ilyesmi ott sem jo. -
daci #18 pár haverom azt mondta hogy a fifa jó. régebben én is fifáztam de aztán letöltöttem a pes4 demóját és azóta csak a pes-el játszom.már alig várom hogy kijöjjön a pes6 -
Bankrupt #17 Hát kicsit még kocka, a fű meg pixeles, de azért az már haladás a FIFA-hoz képest, hogy nem ugyanolyan bambán néznek mikor becsúsznak, meg rúgnak. -
virs lee #16 Ez elég ocsmány, ezzel akarják lenyomni a fifát? -
#15 Én 2000-ig Fifáztam, aztán az egyik kedves cimborám megmutatta a Winning Eleven 9 Internationalt... Ég és föld a különbség. A Fifa-sorozat maximum külalak tekintetében jobb a PES-szériáknál. -
#14 Nekem nem volt bejövős a PES! 98 ota fifázok! -
#13 sosem játszom focist-, egy ideig toltam a wc-t aztán ennyi (mátmint a régi kinásat)...
csak azért irok mert ezt kéne csinálniuk a fejlesztőknek nem csak játékokra értem... a linux már tett egy lépést... mert a nagy cégek szép lassan elhóditják a kis és jobb app-s ok előtt a teret... igy jo dolgoktol fosztanak meg... bezzeg a még anno a szabad szoftverek világában:D:D:D ... de hát... mindennek végevan egyszer jöhet a reneszász:D -
#12 na ehhez már én is hozzászólok, mint az aki a PES2 (csak PS1-en!) óta nyomon követem a PES család tagjait. Egyszer felraktam a FIFA06-ot, de tényleg nem lehet összehasonlítani...1-2 emberkével már ki próbáltattam a PES-t akik elszigetelten esküdtek a FIFA-ra,aztán láss csodát...megvették a PES5-öt. Azért sztem ez példaértékü, és követendő... Már nagyon várom a PES6-ot... Bár sajna akkor új videókártyát kell vennem (GeforceFx5200 van most)... De meg fogja érni... bye -
#11 PES 5 ugyan olyan sztem mint a PES 4! Nekem is tetszik a Pes, de vhogy nem köt le! Inkább a FIFA 06. Azért nem kell lefikázni! :) hehe -
#10 Jaja. Nekem fent van a PES4 és mindig azzal jáccok. A PES5-öt sajna még nem próbáltam. Sztem a PES4 jobb a 06-nál is! -
goblin83 #9 A PES3 óta hozzá sem szagoltam a fifához. Egyre körülményesebb lett, nyomták a grafikát ami vagy sikerült vagy nem! -
Sith #8 Régen haverral nagyon sokat fifáztunk, de ahogy jöttek ki az ujabb és ujjabb részek ez elmult Valahogy -a grafikán kivül persze- mindegyik roszabbul sikerült mint az elöző (az utobbi párat már meg se néztem)
-
gyuri12 #7 én nem szeretem a focis játékokat,de ez lehet hogy jó... -
#6 Jaja. A fifa sose lesz olyan jó mint a PES! -
Zséé #5 Alig várom -
CivicMan #4 PES 1000-rel jobb mint a FIFA!!!
Én pl a FIFA 06-ot 1hét után meguntam annyira szar volt azegész játék:D:D
DE a PES-el még mindig jáccok!!!:D:D -
Feriboy #3 A PES-sel hónapokig!!! játszuttunk egymás ellen a haverokkal naponta több órát!! Ez szerintem mindent elmond :D -
winters123 #2 PES tényleg sokkal jobb mint a FIFA. nekem pont a trükkös irányítása tetszik :) -
#1 már várom a megejelenését!!!