Németh Szabolcs

NFS Carbon - EA-oldal beizzítva

Lehet szidni, vagy éppen imádni az NFS-sorozatot. Egy dolgot nem lehet: nem figyelembe venni az EA sok-sok évre visszatekintő programsorozatát.

Az EA a két Undergrounddal és a Most Wanteddel vezette be az embereket az illegális autóversenyek veszélyes világába. Az NFS Carbon eme hagyományt kívánja folytatni, csak egy kicsit másképp. A játékban fontos szerepe lesz a tuningolásnak, de a MW-ből ismert rendőrös móka sem marad ki. A játékba visszakerül a drift, ami a MW-ből érthetetlen módon kikerült.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék összesen 21 pályát és az előzetes infók alapján körülbelül 70 járgányt vonultat majd fel. A Carbon még nem kapott külön oldalt (pl.: www.nfs-carbon.com), csak a projektnek szenteltek külön lapot.

A tartalom egyelőre még igen szegényes, de nemsokára biztosan tele lesz sok-sok érdekességgel.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KexSkyline #27
    2006 November
  • balazs077 #26
    Nem tudjátok mikor jelenik meg?
  • Goth #25
    helyes
    nfs6 fílingje a legfaszább az egész sorozatból. A tájak, a járgányok, a zene, minden -.-
  • Vakeraka #24
    ez egy király játék lesz. Remélem a tuning végre kifejlett módon látható is lesz. Nem csak megveszem a kerámia tárcsákat aztán a gyári gyagyi fék marad és nem is olyan gagyi kidolgozású lesz mint az undergroundban.
  • marositech #23
    Ejj ejj látom itt van pofon és van simogatás.
    Látom azért mindenki 1etért azzal, hogy az NFS:U előtti NFS szériák voltak a legjobbak. Én annyit fűzök hozzá, hogy a régi idők NFS játékai, kellemesek voltak, de nem voltak valósághűek.
    NFS széria akkor húzott bele, amikor jött az Underground. Azzal nem volt gond. Szerintem nagyon jó arculatváltás volt. Jött a második rész ami tejesen baromság volt, túlmentek a maximumon: nanehogymá ugráljon a kocsim 20-as felnivel! Sok hülyeséget láttam már.
    Most Wanted: Hú megint egy arculatváltás! De ott mit kapunk: Hollywoodot! Kocsink, mint a tank kiver 100 fakabátkocsit, nekünk csak karcolásjut. Jöjjön amin én visitoztam, Neo effekt: az időlassítás. Ez nem volt semmi, ki a franc találhatott ki volna ilyet? No comment.
    Véleményem szerint eddig semmi probléma nem volt a kocsi felhozatallal kapcsolatban. Azok mennek akik reklámozzák a kocsit. BMW a MW sztárja? Ésaztán? BMW mondja ez legyen, NFS mondja kérem a pénzt és megcsinálom. Ordítani felesleges, de azért szeretettel várom a zsigulikat meg a trabikat az NFS sorozaton.
    Véleményem szerint NFS eddig hülyébb, de pörgősebb lett. Én nem várok el full valósághűt, hanem szórakozást. Elvileg szórakozóiparban vagyunk.
    Amen
  • Sanyix #22
    De mi az újdonság a többi ww2-es fps-hez képest? Semmi, csak a grafika. Na ez a baj.
  • psishock #21
    Ittegy COD2 szidó. xD
    Heh, szerintem a cod2 a multija miatt olyan népszerû, a single az crap és rövid, de a multi nagyon pörgős, és még melee is van benne, LAN-ba nyomjuk, és maximális amikor a tetőröl leugorva arconcsapsz 1-2 ellenhavert a puskatusával és mosolyogva továbbszaladsz. élvezem amikor ezekután hallom felőluk a taszticsapkodást és a káromkodást. Mint minden hasonló multis játékban (UT, UT2004, Q3) itt is a Team Deathmatch és a Capture the Flag a nyerő, teljesen ok még amikor az árkokban bóklászok egy vadászpuskával és várom közelről hogy valaki belémszaladjon (vagy én valakibe).
    Szal nekem WW2-ből (legalább ha a multit nézzük) ez #1. A moha, cod1 meg a hasonló kaptafákban szerintem nem volt meg ez a pörgés.
    Kben én alapból nem szeretem (enyhe volt, útálom xD)a WW2 témát, fantasy/sci-fi/anime fan vagyok, de itt szerintem nem a tipikus WW2 feel jön le játék közben.
  • Akuma #20
    Na elég a gányolásból! Nemtudom mire jó ez minden nap! Mintha nem tudná mindenki saját maga eldönteni, hogy szerinte mi a jó...! Vannak hibái az biztos, de nincsen tökéletes játék sem! Ettől függetlenül élvezhető és aki nem nyomta végig az ne kritikázzon, aki meg végignyomta az meg azért ne... Nyílván csak az játszik vele, akinek bejön. Olyan mintha most elkezdenénk fikázni pl a San Andreast, amikor már mindenki halálra únta...
  • Sanyix #19
    Mégis nagyon népszerű, mondjuk tény, hogy sokszor nem a jó dolgok népszerűek. Megfigyelhető a játékoknál is, hogy a legnullább, legfantáziátlanabb, legsemmilyenebb, rókabőr játékok vannak az eladási toplisták élén(jó példa erre pl a cod2). TV-nél is milyen népszerűek a valóságsók, meg a hasonlóan értelmes műsorok...
    Zenében is népszerűek a legbénább cuccok.
    Sajnos ez azért van, mert a birkáknak a szar kell, mert az a menő.
  • bertino #18
    és mert az egész egy rakás fos, szal azért is.
    végtelen sok hibája van annak a degenerált műanyag izének, amit MW néven játéknak próbálnak még mindig eladni