27
  • KexSkyline
    #27
    2006 November
  • balazs077
    #26
    Nem tudjátok mikor jelenik meg?
  • Goth
    #25
    helyes
    nfs6 fílingje a legfaszább az egész sorozatból. A tájak, a járgányok, a zene, minden -.-
  • Vakeraka
    #24
    ez egy király játék lesz. Remélem a tuning végre kifejlett módon látható is lesz. Nem csak megveszem a kerámia tárcsákat aztán a gyári gyagyi fék marad és nem is olyan gagyi kidolgozású lesz mint az undergroundban.
  • marositech
    #23
    Ejj ejj látom itt van pofon és van simogatás.
    Látom azért mindenki 1etért azzal, hogy az NFS:U előtti NFS szériák voltak a legjobbak. Én annyit fűzök hozzá, hogy a régi idők NFS játékai, kellemesek voltak, de nem voltak valósághűek.
    NFS széria akkor húzott bele, amikor jött az Underground. Azzal nem volt gond. Szerintem nagyon jó arculatváltás volt. Jött a második rész ami tejesen baromság volt, túlmentek a maximumon: nanehogymá ugráljon a kocsim 20-as felnivel! Sok hülyeséget láttam már.
    Most Wanted: Hú megint egy arculatváltás! De ott mit kapunk: Hollywoodot! Kocsink, mint a tank kiver 100 fakabátkocsit, nekünk csak karcolásjut. Jöjjön amin én visitoztam, Neo effekt: az időlassítás. Ez nem volt semmi, ki a franc találhatott ki volna ilyet? No comment.
    Véleményem szerint eddig semmi probléma nem volt a kocsi felhozatallal kapcsolatban. Azok mennek akik reklámozzák a kocsit. BMW a MW sztárja? Ésaztán? BMW mondja ez legyen, NFS mondja kérem a pénzt és megcsinálom. Ordítani felesleges, de azért szeretettel várom a zsigulikat meg a trabikat az NFS sorozaton.
    Véleményem szerint NFS eddig hülyébb, de pörgősebb lett. Én nem várok el full valósághűt, hanem szórakozást. Elvileg szórakozóiparban vagyunk.
    Amen
  • Sanyix
    #22
    De mi az újdonság a többi ww2-es fps-hez képest? Semmi, csak a grafika. Na ez a baj.
  • psishock
    #21
    Ittegy COD2 szidó. xD
    Heh, szerintem a cod2 a multija miatt olyan népszerû, a single az crap és rövid, de a multi nagyon pörgős, és még melee is van benne, LAN-ba nyomjuk, és maximális amikor a tetőröl leugorva arconcsapsz 1-2 ellenhavert a puskatusával és mosolyogva továbbszaladsz. élvezem amikor ezekután hallom felőluk a taszticsapkodást és a káromkodást. Mint minden hasonló multis játékban (UT, UT2004, Q3) itt is a Team Deathmatch és a Capture the Flag a nyerő, teljesen ok még amikor az árkokban bóklászok egy vadászpuskával és várom közelről hogy valaki belémszaladjon (vagy én valakibe).
    Szal nekem WW2-ből (legalább ha a multit nézzük) ez #1. A moha, cod1 meg a hasonló kaptafákban szerintem nem volt meg ez a pörgés.
    Kben én alapból nem szeretem (enyhe volt, útálom xD)a WW2 témát, fantasy/sci-fi/anime fan vagyok, de itt szerintem nem a tipikus WW2 feel jön le játék közben.
  • Akuma
    #20
    Na elég a gányolásból! Nemtudom mire jó ez minden nap! Mintha nem tudná mindenki saját maga eldönteni, hogy szerinte mi a jó...! Vannak hibái az biztos, de nincsen tökéletes játék sem! Ettől függetlenül élvezhető és aki nem nyomta végig az ne kritikázzon, aki meg végignyomta az meg azért ne... Nyílván csak az játszik vele, akinek bejön. Olyan mintha most elkezdenénk fikázni pl a San Andreast, amikor már mindenki halálra únta...
  • Sanyix
    #19
    Mégis nagyon népszerű, mondjuk tény, hogy sokszor nem a jó dolgok népszerűek. Megfigyelhető a játékoknál is, hogy a legnullább, legfantáziátlanabb, legsemmilyenebb, rókabőr játékok vannak az eladási toplisták élén(jó példa erre pl a cod2). TV-nél is milyen népszerűek a valóságsók, meg a hasonlóan értelmes műsorok...
    Zenében is népszerűek a legbénább cuccok.
    Sajnos ez azért van, mert a birkáknak a szar kell, mert az a menő.
  • bertino
    #18
    és mert az egész egy rakás fos, szal azért is.
    végtelen sok hibája van annak a degenerált műanyag izének, amit MW néven játéknak próbálnak még mindig eladni
  • [NST]Cifu
    #17
    Nem sok baja van az MW-nek? Hát így hirtelen kezdhetjük azzal, hogy nagyon komoly visszalépés volt az alap NFS:U-hoz képest, már csak az optikai tuningok lehetőségeit figyelembe véve is. ...
  • Rocko
    #16
    MW-vel meg törték azt amit az UG képviselt vagyis nem az egzotikus sport autók tuningolása a volt hanem kicsit elérhetőbb kategóriásak, így egy kicst megerőszakolták a popszakmát... Az arab milliomosokon kívül ki akar tuningolni egy fuXXos sport autót???
  • Dodo55
    #15
    Én szeretem a Most Wanted-et.
    Viszont az UG2-t nagyon nem szeretem, mert a grafikája nagyon sz*r, az autót nem érzem vezetés közben, olyan, mintha nem lenne súlya az autónak, MW-ben viszont rendesen érzem az autót.

    A rendőrök tényleg túl valóságtalanra sikerültek, de azon kívül nem sok baja van a Most Wantednek.
  • Danecay
    #14
    Ott a pont! LAN partikon néha még mai napig elszórakozunk vele. Abban legalább volt még némi szimulátor feeling az autók viselkedését illetően + belső nézet. Az Undrergroundokban és a MW-ban még csak meg sem próbáltak törekedni némi realitásra. Amikor padlógázzal és aktivált nitróval gond nélkül be tudok venni egy kb 90 fokos kanyart az számomra elég kiábrándító. A pályák pedig grafikailag hiába szépek öszhatásban, de ha jobbnan megfigyeljük annyira nem is, ettöl függetlenül kihaltak, statikusak + úúútálom a üvegfallal és villogó nyilakkal lekorlátozott pályákat. Szerintem a Carbon valójában egy MW2 lesz :(
  • ngcsnet
    #13
    nfs6 powa
  • szurka
    #12
    unalmasunalmasunalmasunalmasunalmasunalmas
  • Shan
    #11
    A legjobb a 3, 4, + porsche volt. remélem nem folytatják a "gázosodást" a carbonnal..
  • sprite06
    #10
    a kocsikon kívül nem sok különbség van a carbon és az ug2 közta háttérben a város is 1 az 1ben ua :/
  • ALANWAKE
    #9
    BÜNTETÉS!!!!
  • azazel
    #8
    most megnéztem a trailert a hivatalos oldalon

    az a szomorú, hogy iszonyatosan jó játék lehetne, ha nem lenne ennyire ARCADE. de így...
  • azazel
    #7
    az utolsó nfs rész az 5. volt, a porschékkal

    azóta számomra a NFS sorozat a Need For Shit jegyében készülő játékokat fémjelzi
  • Sanyix
    #6
    -Azért, mert egy sima mezei rendőrautó legyorsul simán egy murcielago-t. + egy terepjáró száguldozik 300-al, a terepjárók nem arról híresek hogy ekkora sebességgel mennek, főleg hogy terepjáró felfüggesztéssel egy kocsi, ekkora sebességnél egy kisebb kanyarnál is, úgy borulna fel, és fordulna át jópárszor, hogy ihaj
    -Na nehogymár egy BMW legyen az űberszuper kocsi, szeretem a BMW-ket, de nem vérbeli sportkocsi, ellenben a játékban jobb néhány igazi sportkocsinál.
    -Nevetséges a fizikája, főleg az az oldalazva csúszás ami a kanyarodás akar lenni
    Amikor kipróbáltam szokatlan is volt, mert eddig az autós játékokban az autók hasonlóan mozogtak, mint egy igazi autó, az MW-ben viszont egy szánkóhoz hasonlóan...

    -A rendőrök ahhoz képest, hogy mindent legyorsulnak, annyira bénák és segghülyék, hogy az már durva. Ha MW után kipróbálod az NFS4-et hasonló képességű kocsival ami a rendőröknek van, be fogsz szarni, úgy megszivatnak. Ráadásul ott még nincs is kiemelt rendőri figyelemben részesítve a játékos (mindenkit ugyanúgy szivatnak).
    - Na meg az mw cukormázas rózsaszín agyoneffektezett grafikája is elég undorító.

    Sztem az UG is visszalépés a régebbi NFS-ekhez képest, de azzal legalább elszórakoztam egy ideig, MW-nél pár verseny után jött az uninstall.
  • Szalámi
    #5
    Az MW határozott visszalépés volt az UG-k hez képest. És hogy én miért szídom nem igaz h az alap zsernyák legyorsulja a szénnétuningolt Lamborghiunimet nitrozás közben!! Na ez lehet jobb lesz
  • Saccard
    #4
    Szerintem a Most Wanted volt a legjobb nfs. Nem tudom mért szídja mindenki.
  • psishock
    #3
    Ditto, a MW nagy visszaesés volt az UG2-ről majdnem minden szempontból. Max grafikailag volt fejlettebb, de ez nem pótolta az elveszett játékélményt. Sok jóra nem várhatunk ha megint a "régi" MW alapokra is akarnak építeni. De majd úgyis csak akkor derül ki ha a kezünkben lesz a demo vagy a full. szvsz már reális törésmodellt és javításokat is szeretnék látni ezekben a szériákban, de ez álom marad, ameddig a márkanevekkel kötött szerződésben nincs benne.
    ...Ezek a huncut managerek minden élvezetet elvesznek az emberektől.
  • Cat 02 #2
    az ám :D
    nekem akkor is a 4ben helikopter tecet :D
  • sweech
    #1
    a most wantedban legjobban az üldözéseket utáltam...ha olyanra megcsinálnák mint a hot pursuit 2ben akkor jó lenne..nah meg ha már tuningolni lehet az autókat, akkor legalább úgy mint az underground 2ben, a most wantedben azt is elcseszték